Snopy SN-611 incelemesi

Merhaba arkadaşlar, bugün benim Philips 2+1 ses sistemim arızalandığı için teknik servise götürdüm ve mahalledeki bir bilgisayarcıdan 650 TL'ye Snopy SN-611 hoparlör aldım ve bu hoparlör ile ilgili fikirlerimi sizinle paylaşmak istedim belki bu ürünü almak üzere olan kullanıcılar olabilir.

Öncelikle hoparlör stereo değil, evet şaşırtıcı gelebilir ama stereo gibi göstermek için 2.0 ses sistemi görünümü verilmiş ama stereo değil bildiğin tek çıkışlı hoparlör, ilk aldığımda Windows'un ses ayarlarındaki "sına" yazan yeri denedim sonra şüphelendim, stereo test videolarını ve Realtek uygulamasının kendi arayüzünden denedim, ses ayarlarındaki dengeye gözattım ve bilgisayardan kaynaklanabilecek diğer sorunları araştırdım ve bilgisayarda bir sorun olmadığını fark etim, hoparlör bildiğin mono arkadaşlar dolandırıcı gibi 2.0 ses sistemi görünümü vermişler .

İkincil olarak ses kalitesi aşırı düşük, müzik açtığınızda eski tip araç radyosundan müzik dinliyormuşsunuz gibi ses geliyor, sanırım hoparlörün içindeki amplifikatör gereğinden fazla kalitesiz. Yani bunu idareten de olsa alsam mı diye internetten araştırma yapıp bu konuya denk gelenlere tavsiyem kesinlikle almayın

Ne zaman almanız uygun olabilir?
Diyelim ki arkadaşınızı tefeciler kaçırdı ve size ses kaydı attılar, şans o ki telefonunuzun hoparlörü çalışmıyor ve kulaklığınızın kablosu da kopmuş ve bulunduğunuz konumda sadece tek bir bilgisayarcı var o da sesi kendi bilgisayarında dinlemenize izin vermiyor ve acilen o ses kaydını dinlemeniz gerekiyor, belki o zaman alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Pek inceleme gibi olmamış sanki. Resim yok link yok. Bilgilendirici, metin ya da görsel yok. İçini açıp bahsettiğin kalitesiz malzemeleri göstermemişsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…