Çözüldü Snow leopard 10.6.3.raw boot olmama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada bir Türkçe yama var denemelisin.
Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard için Modifiye Türkçe Yama

İatkos değilde raw formatında olanı yüklerim sonra 10.6.8 combo yamarım. Sonra bu dil paketini yüklerim teşekkürler.

Hepinize yardımları için teşekkürler herşey mükemmel kurdum kullanıyorum fakat kapat veya restart dediğimde çok geç kapanıyor yada restart atıyor bekliyor baya sebebi nedir. Evoreboot kexts'tide yükledim ama.

Hani şöyle oluyor kapat diyorum ekrandaki bütün ikonlar üst çubuk filan kayboluyor sadece tema kalıyor sonra 1 dakikadan uzun süre bekliyor bekliyor öyle kapanıyor yada ben manuel power düğmesine basılı tutunca kapanıyor.

Snow Leopard Turkçe dil desteği yok.
Bir şey daha sorabilirmiyim iatkosun kurulumdaki özelliştirme kısmından intel bölümü var orası bana lazım kurulum yapmadan o intel için olan özelleştirme kısmı ayarlarını iso dosyasından nasıl alırım acaba? Ordan intel ekran kartı kextlerini alacağım fakat kurulum iso dosyasında ektra klasöründe bulamadım.

Disk Utility açıp Disk Permissions yapacaksın. DVD ile sorunsuz açılıyorsa bir yerlerde hata yapıyorsun demektir. DVD içindeki extra klasörü içindeki kextleri yükledin mi?
Netbook installer ile ekran karti sorununu da çözdüm herşey mükemmel konuyu çözülenlere nasıl alabilirim?

Ama sil baştan resim paylaşarak kurulum yapmak gerekir ozaman çekiniyorum yeniden kurmaya bir sorun daha çikar diye

Keşke not alsaydın neler yaptığın hakkında. Resimli anlatıma gerek yok. Önemli olan hangi imajı hangi komutlarla kurulum yaptım sürücülerini nasıl yükledin vs...

Evet yeni kurulumlarda sorun çıkabiliyor bazen aynı adımları takip etsen bile kuruluma bile geçemiyor insan, eski sürümlerde başıma sık sık gelmiştir ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…