Kirilmaz merak etmeyin. Bende ilk taktigimda kirilacak diye korktum. Ama baski uygulamak sart.
Anakarti kasadan çikartmam mi gerekiyor?
Tamam da denk gelmiyor çentiğe yetişmiyor ne yapabilirim?Ben o sekilde takmistim da siz aşırı yuk uygulamissiniz.
Tamam da denk gelmiyor çentiğe yetişmiyor ne yapabilirim?
Çekiçle parçalayip çöpe attım, teşekkürler.Urunde sorun olabilir, degisim talep edin. Ben tekte takmistim.
O kadar ifrit oldum ki parçalamak daha cazip geldi. Giden 120 lira olsun.Kötü ürün zaten kırık çıktı, yamuk çıktı, diyerek iadeyi basın gitsin. Yerine uygun sayılabilecek fiyata SilverStone KR03 alınabilir.
05 Mart, Cts|
M**** D****** (37) - Ankara
Ürünün sıkıştırma mandalı daha takmak isterken kırıldı. Çok zayıf bir malzemeden yapılmış.
21 Temmuz, Per|
n*** y******* (38) - Burdur
Sogutucu panelleri egik geldi kutunun icine korumak icin birseyler konulabilir
12 Ağustos, Cum|
E*** K**** (22) - Aksaray
Mandalın birisi kırık ve am4 sokete cok zor oldu begenmedim ama mecburiyetten dolayı iade de etmedim.
01 Ekim, Cts|
R******* R******* - Manisa
Paketleme BERBAT. Fanı kırık halde geldi. İlk başta farketseydim %100 iade ederdim
21 Ekim 2021, Perşembe|
A****** Y***** (41) - İstanbul
Tamam f/p ürünü ama alttaki yay çelik bile değil, mandala bastırmamla birlikte kırıldı. Garanti dışı dediler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.