Snowman M200 fanı ses yapıyor

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
RAM
4 Gb Ddr 3
Ekran kartı
GT 210
Anakart
Ecs G41 TR-3
İşlemci
Q8200
Arkadaşlar Snowman M200 soğutucuya sahibim fan ilk attığım videodaki gibi ses çıkarıyor fakat en ufak bir şey ile desteklediğim zaman parmağım ile çok hafif dokunduğum an ses gidiyor.

M200 kullanıyorum fanı PWM yani kontrol edebileceğiniz ve durdurabileceğiniz bir fan.
BIOS ayarlarından ben 30 derece altında fanı 0 RPM yapıyorum ve işlemci 30 dereceyi geçmediği sürece fan dönmüyor.
50 dereceye kadar da 600RPM'de dönüyor, bu çok sessiz bir değer.
BIOS'tan fan ayarı yapmalısın.

M200 kullanıyorum fanı PWM yani kontrol edebileceğiniz ve durdurabileceğiniz bir fan.
BIOS ayarlarından ben 30 derece altında fanı 0 RPM yapıyorum ve işlemci 30 dereceyi geçmediği sürece fan dönmüyor.
50 dereceye kadar da 600RPM'de dönüyor, bu çok sessiz bir değer.
BIOS'tan fan ayarı yapmalısın.

Hocam Smart fan Control enabled herhangi ayar yapmadım en yüksek ayarda çalıştırdım sadece en ufak elimle dokunduğum zaman ses kesiliyor onun dışında hafif kulak acıtan ses yapıyor.

Hocam Smart fan Control enabled herhangi ayar yapmadım en yüksek ayarda çalıştırdım sadece en ufak elimle dokunduğum zaman ses kesiliyor onun dışında hafif kulak acıtan ses yapıyor.

Smart fan kontrol yani adı üzerinde akıllı fan kontrolü, bu ayarı açarsan otomatik kontrol edebilir.
Biglisayar boşta iken fanı yavaşlatabilir.

Smart fan kontrol yani adı üzerinde akıllı fan kontrolü, bu ayarı açarsan otomatik kontrol edebilir.
Biglisayar boşta iken fanı yavaşlatabilir.

Ayar zaten açık.

Sorunum çözülmüştür daha önceki fanım çok eski olduğundan 1300 RPM civarında çalışıyor arka kısmı soğutmuyordu bu fan 2300 RPM civarında kuvvetli arkayı da soğutmasından benim çok hafif olan Wi-Fi alıcısı oynuyormuş sabitledim düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı