Snowman M200 R5 3600 için yeterli olur mu?

En azından İntel özelinde en dandik fason üretim kule tipi soğutucular, stok soğutuculardan deneyimime göre kat kat daha iyi. Overclock harici normal kullanım için yeter diye düşünüyorum.

Konu içerisinde bulunan soğutucu uyumluluğu konusundaki hataya bir açıklama sunuyorum: AM4 soğutucular, AM5 anakartlar için kullanılabiliyorlar. Lakin adı geçen Snowman M200'ün 7500F için soğutucu olarak kullanılması makul olmaz. 2 tane bakır borusu bulunan aşırı giriş seviyesi bir ürün.

1080 alma. 2070 alsan daha iyi. DLSS 1.0 desteği, RT desteği filan yok. 2070S veya 3060 al bence.

7500f ye olur mu bu m200 hocam?
AM5 sokette M200 gibi şeylere bulaşma. Wraith Prizm, ID-Cooling IS47XT gibi birşey al.

Son düzenleme:
Konu içinde konu gibi oldu hocam böyle umarım baltalamıyorumdur konuyu.
1000 TL civarı diyelim hocam mümkünse.

Yeni bir bir konu aç düzgün bir şekilde yardımcı olabilelim.

3.senesinde hala ses yok 775pin Xeon işlemcide kullanıyorum OC'lu. 60 derecenin yukarısını görmüyor tam bir F/P ürünü tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hemen siparişini verdim vallahi 300TL'ye nimet gibi duruyor

1080 alma. 2070 alsan daha iyi. DLSS 1.0 desteği, RT desteği filan yok. 2070s veya 3060 al bence.

AM5 sokette M200 gibi şeylere bulaşma. Wraith prizm, ID-Cooling IS47XT gibi bir şey al.

Önerilerin için teşekkür ederim. Bütçemi biraz zorlayıp R5 5600 alacağım. Bundan dolayı ileride alacağım 3060 sıkıntı çıkartmayacaktır diye düşünüyorum.

İleride alacaksan 4060 almaya çalış.

İleride alacaksan 4060 almaya çalış.

İkinci el alacağım. Hiç fiyatlarına bakmamıştım. Uygun fiyata temiz bulabilirsem dediğin gibi yapayım. Ancak yine fiyatları uçuksa mecbur 3060 almak durumunda kalacağım. 3060 da 12 GB olması biraz cezbetmişti malum artık oyunlar 8-12 arası kullanabiliyor ekran kartı yetersiz kalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…