Snowman M200 R5 3600 için yeterli olur mu?

Hani iş görür ancak öyle ahım şahım bir performans beklemeyin derim...

İş görür ama yeterli mi dersen maalesef...

Yani burada var sıcaklık değeri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım OC yapılmış şekilde ve sınırlarına kadar zorlanmış şekilde test ediliyor anladığım kadarıyla ve 84 derece görmüş. Dediğiniz gibi ahım şahım bir performans değil ancak ben zaten Max zorlayacağım oyun CS2 en düşük ayarlar olduğu için sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

1080/1080ti zamanın en güçlü kartlarından birisi hala. Fakat NVIDIA'nın geliştirdiği tüm teknolojilerden neredeyse mahrum. Isınması, güç tüketimi, ve fiyatı günümüz için fazla. 3060/6600xt gibi kartlar 1080 Ti için en güzel alternatifler.

AMD ekran kartı düşünmüyorum ancak 3060 da sınır dedin sence sorun olur mu yoksa acaba şöyle 2000 serisi bir kart mı düşünsem.

Anladım OC yapılmış şekilde ve sınırlarına kadar zorlanmış şekilde test ediliyor anladığım kadarıyla ve 84 derece görmüş. Dediğiniz gibi ahım şahım bir performans değil ancak ben zaten Max zorlayacağım oyun CS2 en düşük ayarlar olduğu için sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

AMD ekran kartı düşünmüyorum ancak 3060 da sınır dedin sence sorun olur mu yoksa acaba şöyle 2000 serisi bir kart mı düşünsem.
Hayır hocam 2000 serisi kart düşünmeyin. 3060 kullanabilirsiniz ama bazı durumlarda darboğaz yaratır. Aşağı bıraktığım videodan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayır hocam 2000 serisi kart düşünmeyin. 3060 kullanabilirsiniz ama bazı durumlarda darboğaz yaratır. Aşağı bıraktığım videodan bakabilirsin.

7500f ye olur mu bu m200 hocam?

Anladım. Açıkçası bu durumda 3060 alacağım gibi gözüküyor. Bir ihtimal bütçemi zorlayıp R5 5600 alabilirsem sanıyorum ki 3060 la çok rahat çalışacaktır. Yardımların ve cevapların için çok teşekkür ederim.

7500F ye olur mu bu M200 hocam?

Uyumluluk kısmında AM5 yazmıyor soğutucuda uymaz gibi duruyor.

Anladım. Açıkçası bu durumda 3060 alacağım gibi gözüküyor. Bir ihtimal bütçemi zorlayıp R5 5600 alabilirsem sanıyorum ki 3060 la çok rahat çalışacaktır. Yardımların ve cevapların için çok teşekkür ederim.

Rica ederim hocam ne demek. Eğer imkan varsa B550+5600+3060 yapabilirsiniz. Ama yapamazsanız sorun değil 3600 ile gayet rahat edeceğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

7500F ye olur mu bu M200 hocam?

Uyumlu olduğunu düşünmüyorum. Kule tipi olarak ID-Cooling SE-224 modellerine göz atabilirsin.

OC dediğin kısım sabit 3.9GHz'de tutmak. Zaten 3600 4.2GHz'ye kadar çıkıyor...

Bakarsan zaten oyunda 4GHz'de 73 derece alıyor.

Hmm anladım. Aslında temiz bir 1080 bulmayı düşünüyordum da çevremden çok eski kalır vs. laflar duydum 1080 veya 1080 Ti için ne düşünürsün. Son olarak senin önerebileceğin bir ekran kartı var mıdır?

1080 gibi kartlar dinozor çağında kaldı. RTX 3060 vs. 6600 XT sorarsan iki kartı da bizzat kullandım oyunlarda bariz üstün taraf 6600 XT. Hem daha performanslı hem daha düşük güç tüketimi var.

RTX 3060'ın biraz daha iyi Ray Tracing performansı var ama zaten gücü adam gibi RT açmaya yetmiyor. Boş bir kart. Bir de 6600 XT'den pahalıya satıyorlar komedi.

200-300 bandında bir fiyatı var açıkçası çok uygun geldi bana.
3.Senesinde hala ses yok 775pin Xeon işlemcide kullanıyorum OC`Lu. 60 Derecenin yukarısını görmüyor tam bir f/p ürünü tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı