Snowman MTG Termal Macun İncelemesi

Çin'den gelen kargolar hep sıkıntılı oluyor. Ben de 2.1 BT amfinin, antenini kırık gördüğümde yıkılmıştım

Teşekkürler öncelikle. Konularda önerirsiniz artık
Çaktırmayın orayı...

CPU fanını stoktan Snowman M-X6 ya terfi ettirdim. Önceden almış olduğum ZF12'yi elime aldım ve bitmiş neyseki soğutucunun yanında gelen macunu sürüp kurulumu tamamladım. AliExpress'den macun siparişi vermek için girdim ama mtg10 çıktı karşıma. 8gr ZF12'yi 55 TL gibi bir fiyata alabiliyorum kuponla. Mtg10 da 87 TL gibi bir fiyata geliyor. 2gr fazla olsa da aradaki 30 TL farka değer mi görüşleriniz nedir?

30 TL farka değeceğini düşünmüyorum açıkçası. MTG10 hala ekran kartında sürülü, en son (2 gün önce) yaptığım Superposition testinde sıcaklığı maks. 58 derece oldu. Konudaki sıcaklıkla karşılaştırabilirsiniz.

İşlemcideyse ZF12 sürülü, onu da gün içinde Prime95 ile test edip sonucu belirtirim.

Teşekkürler hocam takipteyiz.

Teşekkürler hocam takipteyiz.
Çok bir değişme yok, inceleme tarihinden bu yana ekran kartı için 1 derece fark var, bence gayet güzel.

İşlemci sıcaklığı bu da. Prime95.

Gönül rahatlığıyla alın bence. Bu arada, MTG10'u 10 gram almanıza gerek yok çok sık değişim yapmayacaksanız. 5 gramlık yeter diye düşünüyorum.

8 gr ZF12 verdim sipariş. 35 TL fazladan vermek biraz gereksiz geldi. Şimdi Q9550'ye delid yapmayı düşünüyorum. Acaba ZF12 fark yaratır mı yoksa sıvı metal sipariş etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazın, kuruma bakımından diğer macunlarla karşılaştıracağım demiştiniz hocam; son durum nedir?
Ekran kartında macun hala sürülü duruyor, testini yapıp son durumu bildiririm. İşlemcideki ZF12 bir tık kurumuştu, fan temizliği yaptığım sırada onu da yeniledim MTG10 ile. Son durumları paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…