Snowman MTG Termal Macun İncelemesi

@HABAR Windows sürümü 21H1. 3 Mayıs'tan bu yana 2 derece artmış, bence yaz havalarına göre gayet normal, oturduğu yerden terliyor insan. Şunu da belirteyim, karta macun sürüldüğü zamandan beri 1 defa bile fanları temizlenmedi.

İşlemci testini yaptım ancak üstündeki 2 fanı söktüm, o yüzden testin doğruluğu pek olmaz. HWInfo'da sıcaklıklar 40-47 arası anlık gidip geliyordu, bir sıkıntısı var belli ki.

Snowman T6 Ultra + MTG kullanıyorum. Ryzen 5 5600X işlemcim için çünkü stok fanı sesli çalışıyordu. Şunu söyleyeyim snowman cidden F/P ürün üretiyor. T6 Ultra çok başarılı ayrıca macun da çok başarılı ve fiyatı ucuz. 500-600TL verileceğine T6 Ultra alınabilir.
Soğutucunun montajına gelirsek, hayatımda hiç bu kadar zorlanmamıştım böyle zor soğutucu montajımı olur anakartı kırıyordum. Sıfır aldığım 5600X işlemcinin pinlerini kırdım 2 adet. Tanıdık kuyumcu vardı da altın lehim yaptırdım şimdi sağlam çalışıyor.

Laptop için en iyi hangi macun alınmalı arkadaşlar en iyi öneri hangisi?

Bahsettiğiniz iki macunu da daha önce duymadım, kaliteleri ve dayanıklıkları hakkında bilgim yok açıkçası. Genel olarak Pullsar daha iyi duruyor, 2 gramlık macuna 140 lira veririm diyorsanız alıp deneyebilirsiniz. Sonrasında tecrübelerinizi Sosyal camiasına duyurursanız bilgilenmiş oluruz hem.

Tamamdır hocam 15W/mk olanı sipariş edeyim laptop içi kullanacağım yalnız, teşekkür ederim yorumunuz için.

Pullsar Ice Dragon 15.7 W/mk 2 Gr. Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri burada birisi alıp kullanmış yorumu iyi olarak belirtmiş alman malı dediğine göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman stc-9 varken bunu almak ne kadar mantıklı hocam?

İletkenlik değerinden dolayı hocam, 6-7 ay dayanması yeterli benm için, sanırım mining yapanlar kullanıyormuş çoğunlukla bu macunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…