Snowman T4 alınır mı?

Kral zahmet verdigin için teşekkür ederim, termal macun olarak Xigmatek PTI G3606 5w/mk macunum var iş görür sanırsam. Biraz çamur gibi ama olsun ben de zaten 1.2v 3.9 Ghz'de kullanacağım bakalım ürün gelince seni etiketlerim testlere

Ayını degere sahip kullanmadım ama çok da fark olmaz Cooler Master'la benim de merakım var sogutucu donanım vs oradan çok yöntem denedim degerleri paylaşırsın montajını yaparken dikkat et de T4 yaprakları biraz hassas egersen performans gg şimdikten hayırlı olsun.

Yaprak dediğin yer tam olarak neresi ? bugün ben m200'ü söktüm kasa değişirken geri taktım. Aida 64 ve Cinebenchte 69 dereceyi geçmeyen bilgisayar direkt kapanmaya başladı Üzerine felaket bastırmıştım o yaprak mı eğildi acaba?

Muhtemel raijintek sogutucuda başıma gelmişti bilgisayar volkana dönmüştü iki üç ızgara egildi diye kenarlardan tutarken fazla baskı uygulama yeter sorun olmaz.

Şu an kullandığım Snowman M200 9mm fanlı model kasama bu şekilde oluyor, sizce T4 sığar mı?

Maksimum CPU soğutucu yüksekliği: 160.
Kasa boyutları: 380 X 205 X 430.

T4 boyutları: 128 X 80 X 155.

Hocam ben de M200 1 saat önce aldım çok ses çıkarıyor mu?

Muhtemel raijintek sogutucuda başıma gelmişti bilgisayar volkana dönmüştü iki üç ızgara egildi diye kenarlardan tutarken fazla baskı uygulama yeter sorun olmaz.
Kral bastırmadan takmak için bi kolay yol var mı eziyet bunu takması montajlı anakarta takıyorum direkt

Hocam ben de M200 1 saat önce aldım çok ses çıkarıyor mu?
Gayet güzel aşırı bir sesi yok zaten fanı 9mm ve AMD Ryzen 5 2600'ün stok fanından çok daha iyi.

@BeratKRCM şimdi geldi monte ettim, fakat pwm olarak gözüküyor biosta ve aşırı sesli çalışıyor son hızda. Bende smart fan mode aldım. Sıcaklık aşırı fark etti. Cinebenchte 58 dereceyi geçmedi... Fakat bu fan mode'unu internette araştırdığımda DC modda kullanın diyorlar ama benim işlemcimin voltajı sabit olduğu için mi DC voltaj ayarı bulamıyorum BIOS'ta ? Smart fan mode yazanı seçtim ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…