İnceleme Snowman T4 RGB çift fan

Snowman gerçekten kaliteli ürünler üretiyor, asla pişman olmazsınız, toplayıp sattığım kasaların hepsine alıyordum, sessiz, ısınmıyor gerçekten güzel.

Hocam halen kullanıyor musunuz bilmiyorum ama bende aldım sacklik 10 15 derece düştü ama acayip sesli çalışıyor çok rahatsız ediyor. Ben kendim.takmadim bilgisayarciya taktirdim iki fayda çalışıyor. Sesi nasıl azaltabilirim

Bu konuyu neden birisi daha önce hortlatmadı ki? Bende de T5 modeli var. Performans harika, fan sesi berbat. BIOS'tan manuel bir çok ayar yapmama rağmen bir yerde patlak veriyor ve yırtılırcasına çalışmaya başlıyor fanlar. Sese çözüm yok. Performans (+) Ses (---)

Valla hocam 250 ürüne 100 montajını verdim, diyorum keşke 84 derecede kalsaydıda hiç alsaydım. Şimdi bide çıkarması ugrastiracak beni sesi baya rahatsız ediyor.

Selam arkadaşlar. Bu soğutucunun RGB ledleri kontrol edilebiliyor mu? Uygulaması ya da kumandası var mı? RGB mi ARGB mi? Kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim.

@STE1N hocam bişey bulabildiniz mi. bende bunu istiyorum. kontrol etmek yada ışını komple kapatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…