Snowman T5 performansı

• Konuyu başlatan Preaks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.188
Makaleler
5
Merhaba, kule tip soğutucu olarak Snowman T5 i tercih ettim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten değerleri gösterdiğim de şaşıracaksınız. Şuan da bu ürünün fiyatı 299₺ evet yanlış duymadınız bu fiyata bu performans 299₺ !

İ5-12400F İle sıcaklık değerlerim şöyle Boşta iken (Sadece GOOGLE açık)

1665347990867.png

Yüksek güç tüketen oyun da ise 62-63 dereceleri geçmiyor.

Montaj aşamasın da ise Youtube üzerinde yardımcı olacak rehber videoları var. Bu videolara göz atarak montajı kolayca yapabilirsiniz. Snowman T6 ile kurulumu aynı.

Fanları nerdeyse ses yapmıyor. Birini egzoz fanı birini de hava alacak şekil de takmanızı öneririm.

ID Cooling SE224XT ile bu da.

Dosya Ekleri

• Screenshot_125.png
    Screenshot_125.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 97
merhaba, kule tip soğutucu olarak Snowman t5'i tercih ettim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten değerleri gösterdiğim de şaşıracaksınız. Şu an da bu ürünün fiyatı 299₺ evet yanlış duymadınız bu fiyata bu performans 299₺!

i5-12400F ile sıcaklık değerlerim şöyle boşta iken (sadece Google açık)

Eki Görüntüle 1540174

yüksek güç tüketen oyun da ise 62-63 dereceleri geçmiyor.

Montaj aşamasın da ise YouTube üzerinde yardımcı olacak rehber videoları var. Bu videolara göz atarak montajı kolayca yapabilirsiniz. Snowman T6 ile kurulumu aynı.

Fanları neredeyse ses yapmıyor. Birini egzoz fanı birini de hava alacak şekil de takmanızı öneririm.

Sosyalde önerdiğimiz bir modeldir kendisi tam bir F/P ürünü doğru bir seçim.

merhaba, kule tip soğutucu olarak Snowman t5'i tercih ettim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten değerleri gösterdiğim de şaşıracaksınız. Şu an da bu ürünün fiyatı 299₺ evet yanlış duymadınız bu fiyata bu performans 299₺!

i5-12400F ile sıcaklık değerlerim şöyle boşta iken (sadece Google açık)

Eki Görüntüle 1540174

yüksek güç tüketen oyun da ise 62-63 dereceleri geçmiyor.

Montaj aşamasın da ise YouTube üzerinde yardımcı olacak rehber videoları var. Bu videolara göz atarak montajı kolayca yapabilirsiniz. Snowman T6 ile kurulumu aynı.

Fanları neredeyse ses yapmıyor. Birini egzoz fanı birini de hava alacak şekil de takmanızı öneririm.

Snowman gerçekten mükemmel bir marka kendisinin kule soğutucularını öneririm günümüz ekonomisinde bedava.

Merhaba, kule tip soğutucu olarak Snowman T5'i tercih ettim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gerçekten değerleri gösterdiğim de şaşıracaksınız. Şu an da bu ürünün fiyatı 299₺ evet yanlış duymadınız bu fiyata bu performans 299₺!

i5-12400F İle sıcaklık değerlerim şöyle Boşta iken (Sadece Google açık)

Eki Görüntüle 1540174

Yüksek güç tüketen oyun da ise 62-63 dereceleri geçmiyor.

Ben fanların ikisini de aynı şekilde takdım bir sıkıntı olur mu acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı