Snowman T6 CPU soğutucu montajı

288313

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Çinden Snowman T6 soğutucu aldım ve bugün geldi. Soğutucunun klipslerini oturttuktan sonra fark ettim ki fanlar ekran kartına doğru bakıyor. Bende resimdeki gibi montaj yaptım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Soğutucu ekran kartından havayı alıp, üst taraftan havayı dışarı atıyor. Bi sıkıntı çıkar mı?

15854299779586830421201856036571.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Çinden Snowman T6 soğutucu aldım ve bugün geldi. Soğutucunun klipslerini oturttuktan sonra fark ettim ki fanlar ekran kartına doğru bakıyor. Bende resimdeki gibi montaj yaptım. Sizce bir sıkıntı olur mu? Soğutucu ekran kartından havayı alıp, üst taraftan havayı dışarı atıyor. Bi sıkıntı çıkar mı?

Eki Görüntüle 522980

İşlemcinin daha fazla ısınmasına sebep olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü ekran kartından aldığı sıcaklığı Heatsink'e temas edecek. Eğer diğer fan sıcaklığı atabilir dersen sıcaklığın az bir bölümünü atacaktır. Bu yüzden fanlar kasanın önündeki fanlara bakacak şekilde montajlarsan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı