O Ozan5454545454 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Daha yeni Snowman T6 Ultra aldım fakat internette ve kutusunda nasıl takacağıma dair bir video veya kağıt bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20210805_125255.jpg 137,3 KB · Görüntüleme: 189
Daha yeni Snowman T6 Ultra aldım fakat internette ve kutusunda nasıl takacağıma dair bir video veya kağıt bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Ağustos 2021 #11 bruhmomentumtr dedi: Hocam bu arada bu fan AMD sistem (sanırım) için sizin ki Intel Genişletmek için tıkla... Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun. Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr dedi: Hocam bu arada bu fan AMD sistem (sanırım) için sizin ki Intel Genişletmek için tıkla... Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 5 Ağustos 2021 #12 AntenOS dedi: Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Videolardan yola çıktım ve evet bilmiyordum, bu yüzden de (sanırım) yazdım Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Videolardan yola çıktım ve evet bilmiyordum, bu yüzden de (sanırım) yazdım
KS KS O Ozan5454545454 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #13 AntenOS dedi: Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Çok zorlanma değilde şuanda ölümle burun buruna gibiyim bu ne kadar zormuş hala yapamadım. AntenOS dedi: Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Ben sadece 1 tane klipsini takabildim diğeri yetişmiyor sizce ne yapmalıyım ? AirLife dedi: Klipsleri oturtman lazım. Ama çok zor oluyor dikkat et. Ben zarar vereceğim diye korkmuştum. Genişletmek için tıkla... Ben 1 klipsi takabildim ancak diğeri yetişmedi bana herhangi bir öneriniz var mıdır ? Son düzenleme: 5 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Çok zorlanma değilde şuanda ölümle burun buruna gibiyim bu ne kadar zormuş hala yapamadım. AntenOS dedi: Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor. Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Ben sadece 1 tane klipsini takabildim diğeri yetişmiyor sizce ne yapmalıyım ? AirLife dedi: Klipsleri oturtman lazım. Ama çok zor oluyor dikkat et. Ben zarar vereceğim diye korkmuştum. Genişletmek için tıkla... Ben 1 klipsi takabildim ancak diğeri yetişmedi bana herhangi bir öneriniz var mıdır ?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Ağustos 2021 #14 Ozan5454545454 dedi: Çok zorlanma değilde şuanda ölümle burun buruna gibiyim bu ne kadar zormuş hala yapamadım. Ben sadece 1 tane klipsini takabildim diğeri yetişmiyor sizce ne yapmalıyım ? Ben 1 klipsi takabildim ancak diğeri yetişmedi bana herhangi bir öneriniz var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Yetişmesi için oldukça fazla germeniz gerekiyor. Çok kuvvetli olmanız ya da bir kişinin soğutucuyu tutup diğerinin germesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Ozan5454545454 dedi: Çok zorlanma değilde şuanda ölümle burun buruna gibiyim bu ne kadar zormuş hala yapamadım. Ben sadece 1 tane klipsini takabildim diğeri yetişmiyor sizce ne yapmalıyım ? Ben 1 klipsi takabildim ancak diğeri yetişmedi bana herhangi bir öneriniz var mıdır ? Genişletmek için tıkla... Yetişmesi için oldukça fazla germeniz gerekiyor. Çok kuvvetli olmanız ya da bir kişinin soğutucuyu tutup diğerinin germesi gerekiyor.
KS KS O Ozan5454545454 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #15 AntenOS dedi: Yetişmesi için oldukça fazla germeniz gerekiyor. Çok kuvvetli olmanız ya da bir kişinin soğutucuyu tutup diğerinin germesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım olmadı şimdi deneyeyim olmazsa babam gelince onla birlikte deneriz. Herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: Yetişmesi için oldukça fazla germeniz gerekiyor. Çok kuvvetli olmanız ya da bir kişinin soğutucuyu tutup diğerinin germesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım olmadı şimdi deneyeyim olmazsa babam gelince onla birlikte deneriz. Herkese teşekkür ederim.
OguzHaNn5252 Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izleyebilirsin burada var. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izleyebilirsin burada var.