Ozan5454545454
Hectopat
Daha fazla
Hocam bu arada bu fan AMD sistem (sanırım) için sizin
ki Intel
Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor.
Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun.
Çok zorlanma değilde şuanda ölümle burun buruna gibiyim bu ne kadar zormuş hala yapamadım.Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor.
Takmanız için soğutucunun iki klipsini aparattaki sol ve sağa çentiğe geçirmeniz gerekiyor. Yalnız bunu yaparken çok zorlanacaksınız haberiniz olsun.
Ben sadece 1 tane klipsini takabildim diğeri yetişmiyor sizce ne yapmalıyım ?Alakası yok, bilginiz yoksa yorum yapmayın. Paket içerisinde Intel için aparat çıkıyor.
Ben 1 klipsi takabildim ancak diğeri yetişmedi bana herhangi bir öneriniz var mıdır ?Klipsleri oturtman lazım. Ama çok zor oluyor dikkat et. Ben zarar vereceğim diye korkmuştum.![]()
Yetişmesi için oldukça fazla germeniz gerekiyor. Çok kuvvetli olmanız ya da bir kişinin soğutucuyu tutup diğerinin germesi gerekiyor.Çok zorlanma değilde şuanda ölümle burun buruna gibiyim bu ne kadar zormuş hala yapamadım.
Ben sadece 1 tane klipsini takabildim diğeri yetişmiyor sizce ne yapmalıyım ?
Ben 1 klipsi takabildim ancak diğeri yetişmedi bana herhangi bir öneriniz var mıdır ?
Anladım olmadı şimdi deneyeyim olmazsa babam gelince onla birlikte deneriz.Yetişmesi için oldukça fazla germeniz gerekiyor. Çok kuvvetli olmanız ya da bir kişinin soğutucuyu tutup diğerinin germesi gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.