- Makaleler
- 110
MX4 ile MX4 2019 farklı kral.
Yabancı sitelerde bakmıştım almayı düşünürken. Paketleme dışında bir fark göremedim.
MX4 ile MX4 2019 farklı kral.
Yabancı sitelerde bakmıştım almayı düşünürken. Paketleme dışında bir fark göremedim.
İki ürün arasındaki tek fark birinde çekilişe katılıyorsunuz(ne çekilişi olduğunu hatırlamıyorum) üstünden çıkan kod ile. Çekilişe Türkiye dahil değil.MX4 ile MX4 2019 farklı kral.
Ben mousepad göremiyorum hocam.![]()
Sizce X4 + MX4 2019 mu mantıklı? Tek T6 Ultra mı?Snowman X4 kullanıyorum, memnunum. Zalman STC-8 ile kullanıyorum. Kendi içinden Çin malı 1,93W/MK'lik ürün çıkıyor o çöpü kullanma. Zalman olanı da alabilirsin, 8,37 W/MK değerine sahip. MX-4 de alabilirsin, 8,5W/MK değerine sahip.
Snowman X4 Rainbow soğutucu sonuçları
İncelememe hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle soğutucuyu 1.5 ay önce almıştım, buradan inceleyebilirsiniz. Burası tamamen sonuç üzerine dayalı, soğutucu incelemesi değil. https://www.technopat.net/sosyal/konu/snowman-x4-rainbow-incelemesi.1176844/ 150 TL'lik soğutucudan ne bekliyorsun diyenleri bu...www.technopat.net
Snowman X4 Rainbow incelemesi
İncelememe hoş geldiniz. Bugün sizlerle birlikte yeni almış olduğum Snowman X4 Rainbow işlemci soğutucusunu inceleyeceğiz. Almak isteyenler için aşağıya link bırakıyorum, buradan alabilirler. 140 TL'ye aldım...www.technopat.net
Hocam mouse pad nerede ben anlamadım cidden.Ben baskı olması sebebiyle öyle dedim. Yoksa düz siyah mousepadlerde çok sorun olmuyor.![]()
Hocam mousepad nerede ben anlamadım cidden.
Hocam mouse pad nerede ben anlamadım cidden.
Ben aldığımda T6 ultra 240 TL idi, X4 145 TL idi. Ben X4 + macun tercih ettim 170 TL'ye bitti. Şu an T6 ultra 210 TL. T6 ultra daha mantıklı ancak onun içinden çıkan X4'e göre daha iyi W/MK'li bir macun olsa da Çin malı aynı marka. Yine macun öneririm.Sizce X4 + MX4 2019 mu mantıklı? Tek T6 Ultra mı?
QP mouse pad alınır mı?
https://www.qp.com.tr/qp-prism-80x30-mousepad Sizce alınabilir ürünler mi?www.technopat.net
Konu başka yere taşında arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.