Snowman'in termal macunu gerçekten 14.3 W/mK olabilir mi?

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Selamlar, bildiğiniz üzere AliExpress'ten şu termal macunu sipariş ettim ve mevcut olarak MX-4 kullanıyorum. Karşılaştırma yapmak için macun ararken şunları gördüm. Benim asıl merak ettiğim Snowman'in termal macunu gerçekten 14.3 W/mK olabilir mi? Dünyadaki en iyi termal macun olarak bilinen Thermal Grizzly'den iyi olma imkanı var mı?

Karşılaştırma için alacağım modeller:

- Thermal Grizzly 5.5g (12.5 W/mK)

- Snowman 4g (14.3 W/mK)

- ZF-12 4g (12.2 W/mK)

- Arctic MX-4 8g (8.5 W/mK)

Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

(Bilmeyenler için W/mK ısı iletim değeri.)

Burada asıl önemli noktanın uzun süreli kullanımdaki performansı olacağını düşünüyorum ben. Örneğin, Thermal Grizzly 9 ay aynı performansı verebilir, Snowman'in 6. ayında performansı düşebilir.

Bence denemek lazım, soğutucuları iş yapıyor sonuçta, macunu da iş yapabilir.

Eğer gerçekten daha iyiyse yarı fiyatına daha iyi ya da aynı performans çok iyi olur. Bu arada Snowman'in küçük olan termal macunu 5gr fotoğrafın sol altında öyle yazıyor.

Ürün geldiği zaman, elinizde varsa başka termal macunlar ile kıyaslamalı test yapar mısınız ?

ZF-12 siparişi veriyorum o zaman ben hemen, anlamadığım nokta 2'li paket tekliden niye 2 katından daha fazla pahalı, 1,5 katı olması gerekmez miydi?

Sonuç ne oldu hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…