- Makaleler
- 9
Macun çabuk kuruyormuş.Ek olarak: @246941 ZF-12'de ne sıkıntı gördün? O da yolda şu an, isterseniz onu da sürüp test edebilirim ileride![]()
Macun çabuk kuruyormuş.Ek olarak: @246941 ZF-12'de ne sıkıntı gördün? O da yolda şu an, isterseniz onu da sürüp test edebilirim ileride![]()
Risk alasım yok hiç. Thermal Grizzly 5.5 gr alacağım bekleyip.İki macunu da kullandım, şu anda da Snowman kullanıyorum. İşlemciye süreli 2 gün, ekran kartına süreli 1 hafta oldu. Tabii ki söyleyeceğim değerlerden net bir şey anlaşılmaz. Yine de fikir edinmen için söyleyeyim.
İşlemci sıcaklığı Thermal Grizzly ile de Snowman ile de 49-51 derece. Değişen pek bir şey olmadı işlemci tarafında. (Prime95)
Ekran kartı: (FurMark) Thermal Grizzly ile maks. 61 derece, Snowman ile maks. 57 derece gördü. Isı değerleri yanıltıcı olabilir, 1-2 ay sonra güncelleme yaparım.
Konu benden sonra çok eskirse hortlatmak yerine yeni konu açıp etiketleyebilirim isterseniz. Asıl alma amacım da dayanıklılığını test etmek, bunu da belirteyim. Dediğim gibi bu yanıltmasın, macun yeni sonuçta. İlk izlenim olarak değerleri paylaşıyorum.
Ek olarak: @246941 ZF-12'de ne sıkıntı gördün? O da yolda şu an, isterseniz onu da sürüp test edebilirim ileride![]()
Sen bilirsin. Risk alınacak kadar kötü bir macun gibi durmuyor şimdilik.Risk alasım yok hiç. Thermal Grizzly 5.5 gr alacağım bekleyip.
Evet biliyorum. Ama asıl sorun o şimdilik kelimesi. Gelecek için hiç risk alasım yok. Belki ileride.Sen bilirsin. Risk alınacak kadar kötü bir macun gibi durmuyor şimdilik.
Üç macunu(Kryonaut, ZF-12, Snowman MTG) da kullandınız sanırım. Üçünü kıyasladığınız bir konu güzel olur.Ek olarak: @MisakiTaro ZF-12'de ne sıkıntı gördün? O da yolda şu an, isterseniz onu da sürüp test edebilirim ileride![]()
Şimdilik diyorum çünkü uzun uzun kullanıp adam akıllı incelemesini yapan yok bu macunun.Evet biliyorum. Ama asıl sorun o şimdilik kelimesi. Gelecek için hiç risk alasım yok. Belki ileride.
ZF-12 elime ulaşmadı henüz, kapsamlı inceleme Haziran-Ağustos gibi gelebilir belki. 2-3 hafta kullanıp bilgi vermek istemem açıkçası.Üç macunu(Kryonaut, ZF-12, Snowman MTG) da kullandınız sanırım. Üçünü kıyasladığınız bir konu güzel olur.
İki macunu da kullandım, şu anda da Snowman kullanıyorum. İşlemciye süreli 2 gün, ekran kartına süreli 1 hafta oldu. Tabii ki söyleyeceğim değerlerden net bir şey anlaşılmaz. Yine de fikir edinmen için söyleyeyim.
İşlemci sıcaklığı thermal grizzly ile de Snowman ile de 49-51 derece. Değişen pek bir şey olmadı işlemci tarafında. (Prime95)
Ekran kartı: (FurMark) thermal grizzly ile maksimum 61 derece, Snowman ile maksimum 57 derece gördü. Isı değerleri yanıltıcı olabilir, 1-2 ay sonra güncelleme yaparım.
Konu benden sonra çok eskirse hortlatmak yerine yeni konu açıp etiketleyebilirim isterseniz. Asıl alma amacım da dayanıklılığını test etmek, bunu da belirteyim. Dediğim gibi bu yanıltmasın, macun yeni sonuçta. İlk izlenim olarak değerleri paylaşıyorum.
Ek olarak: @246941 ZF-12'de ne sıkıntı gördün? O da yolda şu an, isterseniz onu da sürüp test edebilirim ileride![]()
İşlemcinin sıcaklık değeri için hepinizden özür diliyorum, yanlış hatırlamışım. Testi tekrar yaptım emin olmak için. Sonuç: (Prime95)Snowman'ın şu anki değerleri nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.