SNR değeri kaç olmalı?

Modemin ping ile alakası yok diye biliyorum. Nasıl düştü anlamadım, SNR değeri 8 falan sanırım, otomatik değer 8. eski modemde 13 idi. Sadece bir kere kopma yaşadım yeni modemde, o da sabah ilk kurulum yaptığımda Wi-Fi'ya bağlanmaya çalışırken. Onun dışında problem yok. Eğer kopma olursa bir tık artıracağım SNR.

Çok kötü, eski Wi-Fi'si bile olmayan bir ADSL modemden geçtiysen ping etki eder.
Günümüzde modemlerin arasında dağlar kadar farklar yok, bu yüzden arada 1-2 ms ping etkisi oluyor.
Fakat çok eski modemlerden yenilere geçtiğimizde aradaki farklar ciddileşiyor.

Ben SNR'yi otomatikte tutuyorum ve 11-14 aralarında geziyor. Bu kullandığınız kabinden, altyapınızın kalitesine ve bina için kablolamanıza, bakır mesafesine göre değişiyor.

Fotoğraf atın.😀
fotoğraf atamıyorum ki. Yükleyemiyorum
Çok kötü, eski Wi-Fi'si bile olmayan bir ADSL modemden geçtiysen ping etki eder.
Günümüzde modemlerin arasında dağlar kadar farklar yok, bu yüzden arada 1-2 ms ping etkisi oluyor.
Fakat çok eski modemlerden yenilere geçtiğimizde aradaki farklar ciddileşiyor.

Ben SNR'yi otomatikte tutuyorum ve 11-14 aralarında geziyor. Bu kullandığınız kabinden, altyapınızın kalitesine ve bina için kablolamanıza, bakır mesafesine göre değişiyor.
ADSL2+ olarak gözüküyor hizmet. Neden atanabilir hız 19 mbps? Altyapım daha fazla destekliyor.

fotoğraf atamıyorum ki. Yükleyemiyorum

ADSL2+ olarak gözüküyor hizmet. Neden atanabilir hız 19 mbps? Altyapım daha fazla destekliyor.
Nasıl yüklenmiyor? Henüz VDSL'e geçmemişsiniz onun için 19 Mbps gözüküyor, VDSL'e geçince değerler artacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı