SNR değeri nasıl?

MrBekirS

Hectopat
Merhaba kablo mesafesi 470 metre, modemime gelen SNR değerim bu şekilde. Ve akşam belirli saatler arasında düşme yaşıyorum. Fakat farklı modem denedim. Onda SNR değerleri yüksek görünüyor kopma yok. Bu modem Türk Telekom'un verdiği ZTE H168a.

modem1.PNG

Bu değerler ise diğer modemden aldığım xDSL istatistikleri.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman bu duruma göre benim hat değerlerim normal, modemimde sorun var değil mi Hocam?

Aynı olayı bende yaşadım hocam. Hemde aynı modemlerle. Size önerim ZTE modem ile kullanmaya devam etmeniz.
Hocam işin aksi ZTE Modem de hat değerleri düşük, fakat ZyXeL modem de hat değerleri iyi ve bağlantı problemi yaşamıyorum. Paketim 24/6 mbit ve zyxel de bunun tamamını görüyorum.

Hocam işin aksi ZTE Modem de hat değerleri düşük, fakat ZyXeL modem de hat değerleri iyi ve bağlantı problemi yaşamıyorum. Paketim 24/6 mbit ve zyxel de bunun tamamını görüyorum.
Sizin hattınızda da sıkıntı var hocam. Biraz şans olduğunu düşünüyorum. Çünkü Zyxel'de zayıflama daha yüksek. İki modemde yüksek CRC ve FEC hataları gösteriyor. Kablolamanızı kontrol ettirin.

Sizin hattınızda da sıkıntı var hocam. Biraz şans olduğunu düşünüyorum. Çünkü Zyxel'de zayıflama daha yüksek. İki modemde yüksek CRC ve FEC hataları gösteriyor. Kablolamanızı kontrol ettirin.
Hocam zaten interneti bağlatana kadar canım çıktı. 1.5 ayda zor yaptırdım. Eskiden burada kullanıyordum bir süre farklı adrese geçtim. Tekrar geldiğimde alt yapıdan eser kalmamış ,yer altı kabloları kopmuş vs vs. Türk telekomda başından savmak için havai kablo çekti, kaç yerden ekle, regletle geliyor. Ve 477 metre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı