SNR Margin değeri düşmesi

Arkadaşlar normalde 10-8 arası seyreden SNR değerim (tahminimce bugün havanın yağmurlu olması sebebiyle) 5'e kadar düştü. Bunun sebebi de büyük ihtimal dışardaki kabloyla alakalı. Bununla alakalı iletişime geçersem nasıl bir çözüm yolu bulabilirim? İnternet zaten yavaş bir de SNR değeri düşüyor. Bakır kabloları yenileyecek halleri yok. Fiber çekerler mi?

Ben bununla alakalı aylardır iletişime geçiyorum, bir ton destek kaydı açıyorum, arıyorum konuşuyorum vs vs. hiçbir şey yaptıkları falan yok. Dene istersen şansını ama boşa yorulursun.

Bende de yagmur ve kar yaginca internette kopma olmustu 1-2 kere aradim destek kaydi falan actim ne yaptilarsa suan sorunum kalici olarak cozuldu cok sukur. 16 gundur net bagli 0 kesilme. Kac kere yagmur kar yagmistir.

Arkadaşlar bu durum çok garip değil mi? Havanın yağmurlu veya karlı olması kablo ile gelen sinyali nasıl etkileyebilir ki? İlk defa böyle bir şey duydum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı