SNR margin değeri öğrenme

Engin1999

Kilopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar 1 günden beri süren sürekli internet kesintileri olmaya başladı.Hattımın ne kadar hız desteklidiğine modem ayarlarından baktım 16 Mbit hız destekliyordu. Kullandıgım paket Türk Telekom 16 Mbit ADSL internet alıyorum. Tenda D151 modemim var. SNR margin değerleri 3 rakamlı ve kac DB olduğunu öğrenmek istiyorum teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Tenda D151.PNG
    Tenda D151.PNG
    47 KB · Görüntüleme: 1.054
Download tarafında 18.7, upload tarafında 24.5 SNR değerleriniz. ADSL için çok iyi değerler. Santrale de çok yakınsınız bu arada hat zayıflamasından da görülebileceği gibi. Hattınız büyük ihtimalle 75 Mbps üstünü çok rahat kaldırır. Buradan bir sorgular mısınız?

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Extranet sitesinden altyapı sorgulama yaptığım zaman sorgu yapılan BBK için altyapı bilgisi bulunamadı hatası veriyor demek ki uygun bir altyapı bulamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı