SNR marjin ayarı yapılabilen modemlerde download hızından kısıp upload arttırabiliyor muyuz?

naivuz

Centipat
Daha fazla  
Marjin ayarı yapılabilen modemlerde download hızından kısıp upload arttırabiliyor muyuz? 50'ye 8 alıyordum ancak artik 5.5 uploaddan üstünü alamıyorum. Hep upload marjinim düşük gözüküyor. Dolayısıyla upload hızımdan kısıyor. Ne yapabilirim?

Termux var CMD gibi ama riske atmayayim yarin dikkatlice denerim. Bir de hocsm yükü azaltmak için bir miktar download hızını düşürebilir miyim o kodu yazarken. Atıyorum 45000 8192 gibi?

Hocam download ın upload a pek etkisi olmaz sonuçta o DSLAM'lara kaç kullanıcı bağlı o bile çok az etkiliyor ama deneyebilirsiniz.

Hocam download ın upload a pek etkisi olmaz sonuçta o DSLAM'lara kaç kullanıcı bağlı o bile çok az etkiliyor ama deneyebilirsiniz.
Peki mesela upload yazarken direkt 8000 değil de 8192 yazıyoruz ya. 45000 yazarsam kodu anlar mı sistem? Yoksa bir katsayıya göre mi yazmam gerekir

Peki mesela upload yazarken direkt 8000 değil de 8192 yazıyoruz ya. 45000 yazarsam kodu anlar mı sistem? Yoksa bir katsayıya göre mi yazmam gerekir

O bit in 8 Kbps yaptığı için öyle giriliyor 8192 yazmanız daha mantıklı olur.

Umarım hocam iyi akşamlar.
Hocam açtım üşenmeyip denedim djdjj upload değişmedi. Download değişti sadece :/ niye upload degismiyor ki?

Bir de yeniden 50mbps dönmek istersem ileride 50mbps tam karşılığı nedir hocam?

Hocam açtım üşenmeyip denedim djdjj upload değişmedi. Download değişti sadece :/ niye upload degismiyor ki?

Bir de yeniden 50mbps dönmek istersem ileride 50mbps tam karşılığı nedir hocam?
Hocam modemi yeniden başlatınca 45mbps ayarlamistikya, o yeniden 50 ye çıkmış. Bu yapilan telnet snr ayarı modemi yeniden başlatınca sıfırlanıyor muymus

51200 düz 50 Mbps.

Hocam modemi yeniden başlatınca 45Mbps ayarlamistikya, o yeniden 50'ye çıkmış. Bu yapilan telnet SNR ayarı modemi yeniden başlatınca sıfırlanıyor muymus

Bilemiyorum hocam o modemlerde nasıl.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı