SNR ve CRC değerleri VDSL stabil mi?

İç tesisatımız 12 Yıllık muhtemelen sorun bundan kaynaklı en iyisi yeniletmem sanırım.
Bizim de 9 yıllık ama sorunu yok. Eski diye kötü olacak diye bir şey yok.

Kısa bir DSL kablosuyla ankastrenin yanında test edin. SNR değeri yükselirse yenilemenizde fayda olur.

SNR değeri sadece iç tesisata bağlı bir değişken değil, altyapının da büyük payı var. Mesela benim SNR değerim 6, ama bunun nedeni iç tesisatım değil altyapım.

Kısa bir DSL kablosuyla ankastrenin yanında test edin. SNR değeri yükselirse yenilemenizde fayda olur.

SNR değeri sadece iç tesisata bağlı bir değişken değil, altyapının da büyük payı var. Mesela benim SNR değerim 6, ama bunun nedeni iç tesisatım değil altyapım.
Eskiden çok problem yaşamıyordum, şu an fazlaca sorun yaşıyorum kutumuz da bu belki de iç hattımda sorun olabilir eskiden verilen hızı tam anlamıyla alıyordum bir problem yaşatmazken şimdi kopmalar olabiliyor. Ekip çağırttım salı günü kontrol edecekler umarım halledebilirler.

Kablolu bağlantıya geçince değerlerim düzeldi. IDM ile google üzerinde indirmelerim ve torrent indirmelerimde ise 45 Mbps'yi gördüm sabit olmasa da. Cevapların için teşekkürler ama ben yine de ekip çağırdım kablolara baktıracağım en kötü bilgi almış olurum.

Dosya Ekleri

• IMG20201016195042.jpg
    IMG20201016195042.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2020-10-17 214021.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-17 214021.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran görüntüsü 2020-10-17 214037.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-17 214037.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı