Socket LGA 2011 - Performans bilgisayarı

Yazım hatası yaptığım için ayrı ayrı birer günlük erişim kısıtlama cezası vermişler. İyi düşünmüşler. Tebrikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazım hatası yaptığım için ayrı ayrı birer günlük erişim kısıtlama cezası vermişler. İyi düşünmüşler. Tebrikler.

Gücü yüksek değil, o öyle hesap edilmiyor. Sorun çıkartır diye demedim, madem böyle güncel üst seviye makine topladın onu da yeni versiyon modüler kablolu seçseydin iyi olurdu demek istedim. Modüler bile değil, bak kendime zarar veririm değiş lütfen :) 100TL. farkı ben vereceğim.

Hayır, tabikide zarar görmez. Korkulacak bir durum değil. Sen benim anlatmak istediğimi farklı hesaplıyorsun o yüzden önemsiz gibi gelebilir. Anlatmaya kalksam fark bulurum elbet de ben o güzelim kasaya nasıl elin titremeden modüler (tak çıkar kablolu) olmayan güç kaynağı taktın onu aklım almıyor, alamıyor, almayacak. CX750M olsa ses çıkarmayacağım.

Arkadaşın olsam desen bana ''bak hacii yeni pc aldım nasıl?'' Ooo kasa müthiş, vay LGA 2011 daha ne olsun, ama o güç kaynağını gördüğümde acayip dalga geçerdim :) Şükret tanışmıyoruz yoksa burdada yapar fena eziklerdim. Çok kızgınım sana, ağzını burnunu kırasım var :p

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı