Söylediğinizde linç yiyeceğinizi düşündüğünüz şeyleri söyleyin

Türkiye hiçbir zaman kafa dengi bir ülke olmayacak. Daima ezilecek ve yaptırımlara maruz ülke olarak kalacak.

IMF ve Dünya bankası "Salgına maruz kalan ülkelere destek verilecek" çağrısının sabahında, Türkiye'de bir kişinin salgına yakalanması tesadüf-tevafuk değil komplodur. Bu yardımdan faydalanmak için salgın olarak gösterildi.

İşsizlik hiçbir zaman düşmeyecek. Bu yüzden yasa-dışı işler ilerideki yıllarca fazlalaşacak.

Barış Manço hiçbir zaman efsane olmadı, olmayacak. Kimse onu hatırlamayacak. Tüm arabeskçilerin babası Müslüm Gürses'tir. Ahmet Kaya her zaman zihinlerde ön yargı oluşturacak ve Müslüm babaya bağlananlar gibi ona bağlanan olmayacak.

Starbucks giden herkes havasına gidiyordur. Aksi iddia edilemez.

Türkiye hiçbir zaman güçlü bir ülke olmayacak.
Türkiye de yapılan herşey, hiçbir zaman tesadüf değildir. Her şey planlanmıştır, bu ne olursa olsun değiştirilemez. Dernekler, vakıflar, kurumlar ve bunlarca yapılan sosyal faaliyetler her zaman bir şeylerin üzerini kapatacak ve hiçbir zaman dürüst olmayacak.

Gazeteciler hiçbir zaman özgür olmayacak. Hep birilerinden korkarak hareket ya da yalakalık yaparak yaşayacaklar.

Türkiye de hiçbir zaman ifade özgürlüğü olmayacak.

Trafik sorunu hiçbir zaman bitmeyecek ve Suriyeliler hiçbir zaman ülkeden gitmeyecek. Suriye savaşı, Türkiye'yi de savaşa sürüklemek ve ortadoğu ülkesi olarak göstermek için yapılan bir şey.

Türkiye hiçbir zaman kültürle bahsedilen bir ülke olmayacak. Hep ezik ve kenarda kalmış zavallı bir ülke olarak kalacak. Hiçbir zaman özenilen ve yaşama hayali olarak insanların aklına girmeyecek.

Ve kutuplaşma hiçbir zaman son bulmayacak.
Heil hitler, verdamte britain!
 

Geri
Yukarı