Sözel 20 bin ile hangi bölüm yazılmalı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
İ5 10400H
16 GB RAM
256GB SSD
1 TB SSD
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da yazdığı gibi hangi bölümü yazacağımı bilemedim, 2 bölüm arasında kaldım. Geçenlerde YKS açıklandı ve sözelde 20k yapmışım. İzmir Ege Üniversitesinde Radyo, Televizyon ve Sinema veya yine Ege Üniversitesinde Görsel İletişim Tasarımı bölümleri arasında kaldım. Asıl amacım üniversiteden sonra video editörlüğü yapmak, imkânım olursa da okurken yazılım öğrenmek. Sizce hangi bölüme gitmeliyim? Gerek ise tedavi gördüğüm için gerek ise Manisa'ya yakın olduğu için İzmir yazmayı planlıyorum. Aksi takdirde Ankara Üniversitesi, Yeni Medya ve İletişim istiyorum. O yüzden yakın çevre illerdeki bölümlere açığım, aksi takdirde başka bölüm önermeyin. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @çılgın lolipop. Görsel İletişim Tasarımı bölümü genelde daha sanat, ve tasarım odaklı oluyor yani video yapmak bölümde daha ufak bir yer kaplıyor. Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü sizin için daha uygun olabilir. Yaşar Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Radyo, Televizyon ve Sinema ile Yaşar Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Görsel İletişim Tasarımı bölümüne de bakılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı