TEKNOLOJİPEREST
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hedefim sözelde 10-25k arası yapmak bu sıralama 30a da kayabilir fakat olabildiğince 30'lara varmak istemiyorum.
Genel olarak temelim kötü.
Türkçem fena değil 30 net görüyorum.
Matematik çok çok kötü 0-3 net(Benim için 10 net yeterli fazlası olursa da benim için iyi olur fakat asla oturup matematik çalışamıyorum diğer dersleri çalışıyorum matematiği çalışamıyorum.)
Sosyalde ise 10-13 net bandında.
Fen bazen 1 net genelde 0.
Sizce kalan zamanda ilk 20 bine girebilir miyim?
Türkçe Öğretmenliği istiyorum.
Maalesef ki ders çalışma düzenim yok oturup 4-5 saat çalışamıyorum. Bir gün çalışsam diğer gün çalışamıyorum bunun için vicdan azabı da çekiyorum fakat böyle devam ediyor.
Mezuna da kalmayı hiç istemiyorum.
Sizden ricam "öğretmenlik okunmaz, sözel bölümden sınava mı girilir" tarzı yorumlarda bulunmamanız sonuçta herkesin bir hedefi, planı var ve buna saygı duymalıyız.
Bu kısımda sözelden tercih yapmış arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa benim için daha iyi olur.
Ekstra dersler için de tavsiye verebilirsiniz.
OBP puanım da tahminen 77-78 olacak okulumda sözel bölümü olmadığından eşit ağırlıktayım.
Genel olarak temelim kötü.
Türkçem fena değil 30 net görüyorum.
Matematik çok çok kötü 0-3 net(Benim için 10 net yeterli fazlası olursa da benim için iyi olur fakat asla oturup matematik çalışamıyorum diğer dersleri çalışıyorum matematiği çalışamıyorum.)
Sosyalde ise 10-13 net bandında.
Fen bazen 1 net genelde 0.
Sizce kalan zamanda ilk 20 bine girebilir miyim?
Türkçe Öğretmenliği istiyorum.
Maalesef ki ders çalışma düzenim yok oturup 4-5 saat çalışamıyorum. Bir gün çalışsam diğer gün çalışamıyorum bunun için vicdan azabı da çekiyorum fakat böyle devam ediyor.
Mezuna da kalmayı hiç istemiyorum.
Sizden ricam "öğretmenlik okunmaz, sözel bölümden sınava mı girilir" tarzı yorumlarda bulunmamanız sonuçta herkesin bir hedefi, planı var ve buna saygı duymalıyız.
Bu kısımda sözelden tercih yapmış arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa benim için daha iyi olur.
Ekstra dersler için de tavsiye verebilirsiniz.
OBP puanım da tahminen 77-78 olacak okulumda sözel bölümü olmadığından eşit ağırlıktayım.
Son düzenleme: