Sözel 45 bin EA 374 bin ile ne okunmalı?

Peki işletme tarzı iş alanı geniş bölümler önerir misiniz? Gerçi onda da matematik bayağı görülüyormuş sanırım.

Peki işletme tarzı iş alanı geniş bölümler önerir misiniz? Gerçi onda da matematik bayağı görülüyormuş sanırım.

Bu sıralamaya okuyacağın işletme işsizliği 4 yıl ötelemekten başka işe yaramaz. Dersleri kolay işletmenin, ama mezun olduğun üniversite çok önemli bu bölümde.

Bu sıralamaya okuyacağın işletme işsizliği 4 yıl ötelemekten başka işe yaramaz. Dersleri kolay işletmenin, ama mezun olduğun üniversite çok önemli bu bölümde.

Dokuz eylül, bursa uludağ, Balıkesir gibi yerler geliyor bu üniversitelerde okunur mu peki.

Dokuz eylül, bursa uludağ, Balıkesir gibi yerler geliyor bu üniversitelerde okunur mu peki.
Deu Bursa geliyorsa fakülte önemli bölümden daha çok, tahminimce türkçe gelecek.
İngilizce temelin varsa yazabilirsin ama mesuliyeti bende değil. Ben İü, hacettepe ytü ne varsa y azdım deu da yazdım ama ingilizcesini

@Booh of Wooh @785052 @kerimg03
Peki çalışma ekonomisi okumak mantıklı mı? Atanması zor olur mu?

Dostum ÇEKO bir aralar çok patlamış, yıldızı sönmüş bir bölüm. yani matematik olmayan ea bölümü çocuk gelişimi filandı benim de iyi değil ama teknik üniversitede okumadığın sürece EA matematiği çok koymaz gidip de matematik öğretmenliği okumayacaksan

Son düzenleme:

Bursa uludağ da isteğe bağlı hazırlık varmış ama belirli bir kontenjan olabilir.

Bursa uludağ da isteğe bağlı hazırlık varmış ama belirli bir kontenjan olabilir.
dostum inegöl fakültesiyse gitmeni önermiyorum, bakmadım fakülte nerede diye isteğe bağlı hazırlık fena olmayabilir. ÇEKO özelinde mi konuşuyoruz yoksa İktisat/İşletme özelinde miyiz?

Dostum inegöl fakültesiyse gitmeni önermiyorum, bakmadım fakülte nerede diye isteğe bağlı hazırlık fena olmayabilir. Çeko özelinde mi konuşuyoruz yoksa İktisat/İşletme özelinde miyiz?

İnegöl değil konumu iyi değilmiş özellikle yazmadım onu ve iktisat, işletme için geçerli hazırlık diğerini bilmiyorum.

İnegöl değil konumu iyi değilmiş özellikle yazmadım onu ve iktisat, işletme için geçerli hazırlık diğerini bilmiyorum.
İktisat yazabilirsin istersen o puanla fena değil puanın kocaeli işletme vs gibi bölümlere de yetiyor düşünürsen kocaeliliyim üniversite dağda kışın kar bayağı yağıyor ama düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…