Sözel 45 bin EA 374 bin ile ne okunmalı?

İktisat yazabilirsin istersen o puanla fena değil puanın Kocaeli işletme vs gibi bölümlere de yetiyor düşünürsen kocaeliliyim üniversite dağda kışın kar bayağı yağıyor ama düşünebilirsin.

Listem şu anlık böyle Kocaeli işletme ve bursa iktisat arasında kalmıştım son durumu değiştirdim bu şekilde sen ne düşünüyorsun?

Dosya Ekleri

• IMG_2279.jpeg
    IMG_2279.jpeg
    244,1 KB · Görüntüleme: 32
Listem şu anlık böyle Kocaeli işletme ve bursa iktisat arasında kalmıştım son durumu değiştirdim bu şekilde sen ne düşünüyorsun?
Şimdi şöyle, komik gelebilir fakat ben ekşide bayağı gezdim mesajları okumanı isterim üniversitenin bölümü hakkında oradan az buz fikir edinirsin, yökatlas'tan gidip akademik kadroları araştır. Ben kesin bir şey diyemem.

Şimdi şöyle, komik gelebilir fakat ben ekşide bayağı gezdim mesajları okumanı isterim üniversitenin bölümü hakkında oradan az buz fikir edinirsin, YÖK Atlas'tan gidip akademik kadroları araştır. Ben kesin bir şey diyemem.

Hocam aslında benim hazırlıklı bir bölüm okumak aklımda 2 senede ing halledip ve tekrar hazırlanayım kafasındayım mezuna kalamam bazı sebeplerden.

Hocam aslında benim hazırlıklı bir bölüm okumak aklımda 2 senede ing halledip ve tekrar hazırlanayım kafasındayım mezuna kalamam bazı sebeplerden.
Bunu günü geçiştirmek için yapacaksan kesinlikle yapma. Eğer ciddi ciddi hedefine bağlı kalacaksan düşünülebilir.

Bunu günü geçiştirmek için yapacaksan kesinlikle yapma. Eğer ciddi ciddi hedefine bağlı kalacaksan düşünülebilir.

Aklımda tabii ki hedefime bağlı kalmak var ama bir olasılık daha var ki üniversite ortamına alışmak her şeyi salmak umarım böyle olmaz hedeflerim doğrultusunda gerekini yaparım inancındayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı