salamancalar
Hectopat

Hedefim bu yıl sözel alanda 3000 sıralama yapmak. Ertem Sinan Şahis sitesine göre sayısal ve eşit ağırlık kadar geri atmıyor gibi geldi. Sizce kötü mü sözel alan için 72.5

Hedefim bu yıl sözel alanda 3000 sıralama yapmak. Ertem Sinan Şahis sitesine göre sayısal ve eşit ağırlık kadar geri atmıyor gibi geldi. Sizce kötü mü sözel alan için 72.5
arkadaşım sözelde 165k yaptı ve 180k attı 73 obp ile. yani 15k fln fark oldu. bence 10-30k arası bu kadar fark olmaz 78 obp ile. sayısal veya eşit ağırlıktaki kadar öğrenci girmediğindendir belkideBen de 10-30k istiyorum fakat obpm tahminen 78 gelecek gibi okulumda sözel olmadığı için eşit ağırlık okuyorum maalesef.
Arkadaşım sözelde 165k yaptı ve 180k attı 73 OBP ile. Yani 15k falan fark oldu. Bence 10-30k arası bu kadar fark olmaz 78 OBP ile. Sayısal veya eşit ağırlıktaki kadar öğrenci girmediğindendir belki de
bence sözel alan için çok zor değil. tyt mat sağlam tutmanız gerek ayt kısmınızında çok kötü olacağını düşünmüyorum.edebiyat kısmı daha detaylı. tarih ve coğrafya çok zorlayıcı değil bence.dediğim gibi tyt kısmı daha önemli ztn sözled eherkes aytden kazanıyor.tyt mat halletmeye çalış en iyisi ben şu an öyle yapıyorumSizce 10-30k yapmak zor mu?
Matematiğim 0 diğer derslerde de temelim az.
TYT Türkçe konu anlatimi videosu bitirdim fakat bitirdikten sonra soru çözmeyi ihmal ettim.
Şu an 7 günlük harita kampına çalışıyorum bu kamp bitince TYT coğrafya kampına geçeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.