Sözelci YKS hangi testleri çözmeli?

@kondigal kardeşim sırf üniversite okumak için öylesine uğraşıyorsun gibime geliyor. Bir sene kal mezuna, adamakıllı dersine çalış. Düzgün bir bölüme git.

Durumu belirt, üniversiteyi sen okuyacaksın. Onlar okumayacak.

@Astrea Virgo beğenmedim bırakmışsınız hocam nedir yanlış olan arkadaş AYT'ye girmeden sayısal eşit ağırlık sözel bölümlerine parayla da olsa giremez özel okullarında belli bir sıralaması var alanında belli sıralama yapmadan paralı okullara giremezsin örneğin 300 bin sayısal sıralaması yapmadan ilk 300 bin içine girmeden mühendislik fakültelerine parayla da olsa giremezsiniz

@Astrea Virgo beğenmedim bırakmışsınız hocam nedir yanlış olan arkadaş AYT'ye girmeden sayısal eşit ağırlık sözel bölümlerine parayla da olsa giremez özel okullarında belli bir sıralaması var alanında belli sıralama yapmadan paralı okullara giremezsin örneğin 300 bin sayısal sıralaması yapmadan ilk 300 bin içine girmeden mühendislik fakültelerine parayla da olsa giremezsiniz
Öyle mi? Beğenmedim bıkarıp kaçan ilk sizsiniz.
Özel üniversiteye gitme kararı aldım. Daha doğrusu ailem gönderecek.
Açıköğretim okuyabilirsin. Bölümünü iyi seçmelisin. Orada da matematik dersleri olacak.

@kondigal buraya da yazıyorum. Gittiğin üniversiteyi beğenmeyeceksin, pişman olacaksın.

Hadi bakalım, dediğin gibi olur inşallah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı