Benim istediğim alan en fazla 7 yıl yapa biliyor.Sözleşmeli er dışındakiler herhangi bir sağlık sorunu ya da suç vs. işleme durumu olmadığı sürece emekli olana kadar görev yaparlar.
Çok iyi olur ya içime su serpilir valla.@arandur Hocam Genelkurmay’a bağlı yüksek rütbeli subaydır. Kendisi cevaplasın.
@arandur hocam genelkurmay'a bağlı yüksek rütbeli subaydır. Kendisi cevaplasın.
Benim istediğim alan en fazla 7 yıl yapabiliyor.
Çok iyi olur ya içime su serpilir vallahi.
1. sorum:
1 - 2 yıllık üniversite gidip (yedek astsubay olup)
2 - 6 aylık askerlikte askerliğimi uzatıp (sözleşmeli er olacağım)
3 - eğitimin son 2 haftası (amfibiyi) seçeceğim.
4 - yedek astsubaylar, yedekliği bittiği zaman sat komandosu olmaya şans kazanır mı?
2. sorum:
1 - amfibi olan bir kişi emeklilik süresi dolduğu zaman bunu reddedip halen operasyonlara ve görevlere katılabilir mi?
Anladım hocam peki.Maalesef ben deniz kuvvetlerinde karargahtayım. Askerlik konularına bayağı yabancıyım. Ankara da askerlik şubeyi ararsınız kesin bilgiye ulaşabilirsiniz. Sivillerle ilgili kanunlar çok değişken olabiliyor. Güncel bilgiyi doğru kaynaktan almak önemli.
O zaman hiç riske atmama gerek yok, Tedavi olup amfibi olucagım.Sağlık sorunundan elenmeniz halinde bunun kaydı maalesef tutulmakta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.