Sözlük için veritabanı oluşturma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sözlük benzeri bir uygulama zamanında yazmıştım inceleyip fikir sahibi olabilirsin kaynak kodlarıda açıktır.

Acaba ek mi eklediniz cevabınıza şuan görüntüleyemiyorum tekrar kontrol etme şansınız varmı?
Her ikisinide bilmiyorum.

Son düzenleme:
Maalesef dinamik bir siteye veritabanı bağlamak uzun ve uğraştırıcı bir iş. Ben biliyorum fakat inanın o kadar uzun bir konuya ben bile yardım edemem. Tek tavsiyem veri tabanı ögrenmeniz.

Acaba ek mi eklediniz cevabınıza şuan görüntüleyemiyorum tekrar kontrol etme şansınız varmı?

Her ikisinide bilmiyorum.

Öncelikle sql öğrenmelisin. Insert,update,delete işlemlerinin nasıl yapıldığını bilmen gerekiyor. Daha sonra join kullanarak birden fazla tabloyu birbirine bağlamayı öğrenmen gerekiyor.

bi arkadaş yazmış mongo node.js ile çok basit yapabilirsin. Örnek bir uygulamasını izle, kopyala yaparsın. Bunların yerine firebase de kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…