Soğuk espri yapalım isteyen sıcak da yapabilir

Hangi espiri türü daha iyi :D.

• Soğuk

• Sıcak

• Ilık

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Risk.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    22,1 KB · Görüntüleme: 1.222
Eskiden MSN yaygın kullanıldığı dönemde başka lisedeki bir kızdan hoşlanıyordum. Kızla tanıştım, ekledim ve uzun uzun konuştuk, buluştuk derken doğru yolda ilerliyordum. Hedefime ulaşmama 1-2 hafta ancak kalmış, o anda bile görüşme talepleri genellikle kız tarafından geliyordu. O kadar avcumun içindeydi. Bir gün okula gitmeden önce erken uyandığım sabah şöyle bir konuşma geçti aramızda:

Kız: Sen de mi uyuyamadın?
Ben: Erken uyandım neden bilmiyorum, sen ne yapıyorsun bu saatte?
Kız: Ben de öylesine takılıyorum. Aaaaaa bak dün ne aldım... (tost makinesiyle çekilmiş file çorap fotosu atar, o dönemin telefonları öyleydi) Dün Kemeraltında gezerken bu çorabı gördüm, file çorap aldım.
Ben: File neden alıyorsun, kendine alsaydın ya. (Salak) :D

Sonuç: O dönemde MSN için çeşit çeşit eklenti vardı, bazıları o anda ne dinlediğini gösterirdi, bazıları seni silenleri/engelleyenleri haber verirdi. İşte o eklentiden acı bildiri geldi. **********@hotmail.com sizi kişi listesinden engelledi...

O günden beri bir kıza asla soğuk espri yapmadım. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı