Soğuk su baş ağrısı yapar mı?

Daha fazla  
Geçen 1 hafta soğuk suyla sadece başımı yıkamıştım. Son iki gündür başımda hafif baş ağrısı var, alnımın yukarısı gibi. Sizce nedendir, ortalama ne zaman geçer? Günlük hayatımı etkilemiyor ama takıyor insan. Psikolojik baş ağrır mı?

Kettle varsa onda kaynatabilirdiniz suyu. Ya da eski yöntem ocakta ısıtabilirdiniz. Parol gibi bir ağrı kesici kesecektir. Geçmezse arveles yutun. 1 haftadan uzun sürmez diye düşünüyorum.
Yurtta kaldığım için ilk ikisini yapamadım.. Eczaneden parol sorayım. Teşekkür ederim
Şimdiye kadar bu kadar uzun nadir olmuştu. Kafama bir takılmıştı. İnternette migren vs. diyince.. Migren vs. değildir değil mi?

Migren değildir ya hava sıcak ya çarpmıştır. Önceden olmuyorsa böyle ağrı normaldir. Benim de başım ağrıyınca parol kullanıyorum. Daha da geçmezse arvesles iyi gelir. Benim de arada 38 dereceyi geçen sıcaklarda başım ağrıyabiliyor. Kırıkkaledeyim kuru Anadolu sıcağı vuruyor biraz.

Şöyle ki mikrofonu çalışmıyor yazılım ile deneyeceğim

Yapma. O zaman bozuktur. Senin profilinden konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…