Soğutucu alınmalı mı?

EmirTasx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Monster Abra v16.6 kullanıyorum bilgisayarım da oyun oynarken fan ayarını fullediğim müddetçe ısım hiçbir şekilde 80'i geçmiyor 74-80 arası dolaşıyor. Otomatiğe alınca bu değerler artıyor tabii forumda ki birkaç arkadaş fanı fulleyerek oynamak zararlı dedi içime kurt düştü. Soğutucu alınır mı faydasını görür müyüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Monster Abra v16.6 kullanıyorum bilgisayarım da oyun oynarken fan ayarını fullediğim müddetçe ısım hiçbir şekilde 80'i geçmiyor 74-80 arası dolaşıyor. Otomatiğe alınca bu değerler artıyor tabii forumda ki birkaç arkadaş fanı fulleyerek oynamak zararlı dedi içime kurt düştü. Soğutucu alınır mı faydasını görür müyüm?
Önerdiğim gibi Dexim DNA001 alabilirsiniz. İncelemem mevcut. Bence harcayabileceğiniz paranız varsa alın. Hem daha geç tozlanır. Hayır fanları fulleyerek oynamak zararlı değil.

Soğutucuyla 20 derece fark oldu benim fan temizliği ve termal pad yapıyorlar 6 ay dolduysa gönder 85'den sonrası aşırı sağlıksız

Öğrendiğimiz kaynaklar farklı olabilir fakat 80'den sonrası sağlıksıza giriyor diye kaç kişi belirtti bu konularla ilgili soğutucu 20 derece fark etmez cümlenizden de bir şey anlamadım açıkcası
sağlıksız sıcaklık laptoplar için 95 sonrası, masaüstü bilgisayarlar için 85 sonrasıdır. Ve laptoplar 95'lerde uzun süre dayanabilirken masaüstü bilgisayarlar için 85 ciddi sıkıntıdır. Neden soğutucu 20 derece fark etmez dedim çünkü genel bir bilgisayar gibi 90'da oynadığınız varsayılırsa bir soğutucu sayesinde 70'e düşemezsiniz. Tabi sanayi tipi soğutucu kullanmazsanız.

@EmirTasx ne yaptınız hocam? Aldınızmı soğutucu acaba? Ona göre bugün sipariş vereceğimde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı