Soğutucu Önerisi

burkdz

Centipat
Daha fazla  
Sistemimde ekran kartı yok fakat almayı düşünüyorum. MSI RTX3060 Ventus 2X OC 12G alacağım, fakat işlemcim ısındığı için ekran kartı alırken bir de soğutucu alsam iyi olur diye düşündüm. Kasa küçük olduğu için sıvı soğutma falan alırken kasa da değişmem lazım. Fiyat performans kule tipi veya sıvı soğutucu önerisi lazım. Gerekirse kasayı da değişebilirim, çünkü kasa fazla küçük.

İşlemci: Ryzen 5 5600G
Kasa: MSI MAG Shield M301 MESH mATX

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartına bağlamak için yeterli güç kabloları var mı ve PSU kaç watt bütçeye bağlı olarak başka modellerde bakılabilir.
PSU hatırlamıyorum 600 veya 550 olması lazım, çok fazla değil. Kablo da sanırım yok, şehir dışında olduğum için bakamıyorum şuan ama fazlasıyla eksik var denilebilir🤠

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5600G ve RTX4070 videosu inceleyebilirsiniz başka kartlarla da vardır.

600watt önerilen en az 4070 için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5600G ve RTX4070 videosu inceleyebilirsiniz başka kartlarla da vardır.

600watt önerilen en az 4070 için.

Vallahi hocam oluyorsa 4070 Galax alın. PS'unuz yetmiyorsa yine 4060 Ti bakabilrsiniz Galax'ın. Mis gibi olur.

Sistemimde ekran kartı yok fakat almayı düşünüyorum. MSI RTX3060 Ventus 2X OC 12g alacağım, fakat işlemcim ısındığı için ekran kartı alırken bir de soğutucu alsam iyi olur diye düşündüm. Kasa küçük olduğu için sıvı soğutma falan alırken kasa da değişmem lazım. Fiyat performans kule tipi veya sıvı soğutucu önerisi lazım. Gerekirse kasayı da değişebilirim, çünkü kasa fazla küçük.

İşlemci: Ryzen 5 5600G.
Kasa: MSI MAG Shield M301 mesh mATX

Hocam benim 5600'üm var şu fanı kullanıyorum:

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-214-xt-argb-fiyati,233903906.html 120mm, 4 bakır boru ve içinden termal macun çıkıyor. Gayet memnunum.
Verdiği atmosfer ve performans açısından harika bir fan ayrıca Intel işlemciler içinde uygun.

Fiyatina göre rezalet bir sogutucu. Burst Assassin tokatliyor 214'ü.

Dediğinize katılmıyorum ama bu sizin fikiriniz. Yani şu konu da katılmıyorum. Rezalet bir fan değil fiyatına göre çok iyi bir soğutucu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı