Şurada bayağı bir boş yorum gördüm işlemci soğutucusu tak çıkar yapınca falan termal macun sürmek gerekiyor falan arkadaşlar hangi kafadasınız?
Doğrusu nedir?
Doğrusu o değil. Sizin ve onun yaptığı şey aynı. Sonuç dediğinin tam tersi.Doğrusu nedir?
Hocam, overclocksuz bir işlemci güç altında değilken GHz değerleri yüksek olur. Yük altına girdikçe GHz değerleri düşmeye başlar. Soğutması çok iyi değilse.4.4 hızında kullanıyorum 72 derece görüyorum %100 kullanımda sizin yaptğınız şeyler saçmalıktan ibaret.
4.4 hızında kullanıyorum 72 derece görüyorum %100 kullanımda sizin yaptğınız şeyler saçmalıktan ibaret.
Hocam, overclocksuz bir işlemci güç altında değilken GHz değerleri yüksek olur. Yük altına girdikçe GHz değerleri düşmeye başlar. Soğutması çok iyi değilse.
Anlık olarak işlemcimden görüntü:
Hocam, siz termal macunu değiştirin. Burada uzun zaman geçirmiş arkadaşlarımda dahil olmak üzere bir çok kişi fan çıkar taktan sonra macun değişmesi gerektiğini söylüyor. Tek 1 kişiye bakarak işlemcinizi öldürmeyin.Aynen dediğiniz gibi oldu.
Hocam, siz termal macunu değiştirin. Burada uzun zaman geçirmiş arkadaşlarımda dahil olmak üzere birçok kişi fan çıkar taktan sonra macun değişmesi gerektiğini söylüyor. Tek 1 kişiye bakarak işlemcinizi öldürmeyin.
Ben FX serisi işlemci kullanıyorum termal macun her yere sürülmüş olması ve fazla kuru olmaması lazım hocam tek neden bu siz her şeyden korkuyorsunuz işlemciler bozulmaz unutmayın bunu sakın ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.