Soğutucu Taktıktan Sonra Video Sinyali Yok

Katılım
16 Şubat 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 5 ay önce kasa topladım ve bana 2500 TL ye mal oldu. Kasadan gürültü fazla geldiğinden dolayı yeni bir Amd işlemci soğutucu aldım. Kasayı açtık, anakartı söktük işlemci soğutucuları değiştirdik ve kasayı topladık. Makineyi açtık ama video sinyalı yok. Kasayı başka ekrana bağladık. Ekran kartını, RAM'i ve kabloları kontrol ettik yok. Acaba anakartı mı yedik ? Sıkıntı anakartta olabilir mi ? Anakartıda denesem mi ne yapsam ? 5 saattir uğraşıyoruz 2 arkadaş, teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta sorun yoktur. İşlemci soğutucusu ile alakalı bir sorun. Çıkartıp düzgün oturup oturmadığını kontrol edin.
 
Eski soğutucu takıldı sorun devam etti. Fakat anakart biraz darbe aldı. Her iki ekran kartında da fanların devri yükselip düşüyordu. Fotoğrafta atabilirim. Teşekkür ederim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar sürekli açılıp kapanıyorsa soğutucu kısmıyla ilgili problem olabilir. Termal macunun iyi yapılmaması, soğutucunun oturmaması vs.
 
İşlemcinin yanindaki kabloyu takmayı unutmuşsunuzdur muhtemelen. Kontrol edip sonucu yazar mısınız?
 
Sistemi açtığınız zaman anakart üzerindeki LED 'lere bir bakın sonra anakart kitapçığından bu uyarının ne olduğunu anlamaya çalışın. Bu dediğim işlemi tek RAM takarak yapın. Tüm bağlantı kablolarını kontrol edin özellikle anakarta giren ikici girişe bana orada bir sorun olabilir gibi geldi.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı