Soğutucu ve termal macun önerisi

lospartizan

Kilopat
Daha önce bunu farklı bir konuda cevap olarak konuşmuştuk fakat bir de ayrı sorayım istedim. 5-6 gün sonra şu anda kullandığım i3 2100'ü satıp i5 3570 alacağım. Şu an bilgisayarımda takılı olan i3 2100'de ısı problemi var. Oyunlarda 101-102 dereceyi görüyor. Bilgisayarıma zarar gelmesin diye sadece internette dolaşıyorum. Bilgisayarı zorlamıyorum. Termal macunu kurumuş halde. i5 3570 alacağım zaman böyle olmasını istemiyorum. Fiyat performans olarak hangi termal macunu ve soğutucuyu önerirsiniz.

İşlemci: Intel Core i3 2100.
Ekran kartı: ASUS RX550 AREZ Phoenix 2 GB GDDR5 128Bit.
RAM: Samsung 4 GB 1333MHz DDR3 2X2.
Power: Power Boost BST-ATX300 300W.
HDD: Western digital 700GB.
SSD: Crucial BX500 240GB.
Anakart: Gigabyte GA-H61M-S2-b3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal Macun: Arctic MX-4

Soğutucu konusunda uzman arkadaşlar yardımcı olurlar.
Bu termal macunu çok kez duydum. Şimdi trendyoldan sipariş ediyorum teşekkür ederim.
Bütçenizi belirtin.
Soğutucu için bütçe fark etmez
Termal Macun: Arctic MX-4

Soğutucu konusunda uzman arkadaşlar yardımcı olurlar.
Bu arada bu benim elime ulaştığı zaman şuan kullandığım işlemciye ve gelecek işlemciye yetecek kadar macun varmıdır içinde?
Bu termal macunu çok kez duydum. Şimdi trendyoldan sipariş ediyorum teşekkür ederim.

Bu arada bu benim elime ulaştığı zaman şuan kullandığım işlemciye ve gelecek işlemciye yetecek kadar macun varmıdır içinde?
Bunu aldım : Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr | Trendyol

Bunu aldım : Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr | Trendyol

Son düzenleme:
Aldığın yer iyi mi? Güvenilir mi? Orijinal macun mu yolladılar?
Hiç bilmiyorum hocam zaten konu eski 2020 temmuzda almıştım hiç orjinal mi değil mi bakmadım işlemcimin ısı sorunu bir an önce gitsin diye direkt sürdüm ve bayağı işe yaramıştı. Hala daha onu kullanıyorum o zamandan beri aynı macun bir sorun yok boşta 38-40 derece falan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı