@The Anorak pin'lerin lehimini de eritmesin? İpi araya geçirip çeke çeke çıkarmak daha güvenli yöntem sanki.
Temizlemek için açayım dedim. Bir halt bilmiyorum bu konularda. Şu işlemciyi düzelteyim de kapatayım, temizliği batsın.
@The Anorak Pin'lerin lehimini de eritmesin? İpi araya geçirip çeke çeke çıkarmak daha güvenli yöntem sanki.
Şu an düzelttim kalem ucuyla. Ben bunu nasıl ayıracağım? Stresten tüm yorumları okuyamıyorum.
Şuan çıkarmama gerek yok ancak bir gün gerekirse dediğiniz gibi çıkarmadan önce işlemciyi testlerde ağlatmayı düşünüyorum.Önce oyun oynayıp sisteme 70 derece yapınca rahatlıkla çıkar tahminimce.
İşlemciyi fandan tutarak sokete geri oturt ve Prime 95 Small testi açarak işlemciyi ağlat. 10 dakika testte kaldıktan sonra testten direk çıkarıp bilgisayarı kapat ve soğumadan fanı sök.Şu an düzelttim kalem ucuyla. Ben bunu nasıl ayıracağım? Stresten tüm yorumları okuyamıyorum.
İşlemciler neredeyse 130 dereceye kadar sağ kalabilir. Saç kurutma makinesı o kadar çıkarmaz sıcaklığı.
Uzun süre tutarsa bir şey olur mu? Onuda söylemenizi tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.