Eritse alacak mısın yenisini? Kesin bir cümle kurmadım farkındaysan, ihtimalden bahsettim.İşlemciler neredeyse 130 dereceye kadar sağ kalabilir. Saç kurutma makinesi o kadar çıkarmaz sıcaklığı.
Eritse alacak mısın yenisini? Kesin bir cümle kurmadım farkındaysan, ihtimalden bahsettim.İşlemciler neredeyse 130 dereceye kadar sağ kalabilir. Saç kurutma makinesi o kadar çıkarmaz sıcaklığı.
Eritse alacak mısın yenisini? Kesin bir cümle kurmadım farkındaysan, ihtimalden bahsettim.
Fön makinesiyle işlem uyguluyorum kenarlara. Oynamaya başladı gibi. Yalnız soğutucu metali bayağı ısınmış, sorun olur mu?
Fön makinası zarar vermesin dikkat edin.Fön makinesiyle işlem uyguluyorum kenarlara. Oynamaya başladı gibi. Yalnız soğutucu metali bayağı ısınmış, sorun olur mu?
Fön makinesiyle işlem uyguluyorum kenarlara. Oynamaya başladı gibi. Yalnız soğutucu metali bayağı ısınmış, sorun olur mu?
Az oynuyor işlemci. Bırakmamakta ısrar ediyor. Araya neyle gireyim?Hayır 5 dk soğutmanız yeterlidir. Soğuttuktan sonra çıkarın işlemciyi.
İp.Az oynuyor işlemci. Bırakmamakta ısrar ediyor. Araya neyle gireyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.