8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 31 Ağustos 2020 #31 @The Anorak pin'lerin lehimini de eritmesin? İpi araya geçirip çeke çeke çıkarmak daha güvenli yöntem sanki.
@The Anorak pin'lerin lehimini de eritmesin? İpi araya geçirip çeke çeke çıkarmak daha güvenli yöntem sanki.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #32 297689 dedi: Temizlemek için açayım dedim. Bir halt bilmiyorum bu konularda. Şu işlemciyi düzelteyim de kapatayım, temizliği batsın. Genişletmek için tıkla... Siz düzeltmeyin servise verin koparsa pinlerden biri işiniz biter.
297689 dedi: Temizlemek için açayım dedim. Bir halt bilmiyorum bu konularda. Şu işlemciyi düzelteyim de kapatayım, temizliği batsın. Genişletmek için tıkla... Siz düzeltmeyin servise verin koparsa pinlerden biri işiniz biter.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Ağustos 2020 #33 Şu an düzelttim kalem ucuyla. Ben bunu nasıl ayıracağım? Stresten tüm yorumları okuyamıyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #34 89069 dedi: @The Anorak Pin'lerin lehimini de eritmesin? İpi araya geçirip çeke çeke çıkarmak daha güvenli yöntem sanki. Genişletmek için tıkla... İşlemciler neredeyse 130 dereceye kadar sağ kalabilir. Saç kurutma makinesı o kadar çıkarmaz sıcaklığı.
89069 dedi: @The Anorak Pin'lerin lehimini de eritmesin? İpi araya geçirip çeke çeke çıkarmak daha güvenli yöntem sanki. Genişletmek için tıkla... İşlemciler neredeyse 130 dereceye kadar sağ kalabilir. Saç kurutma makinesı o kadar çıkarmaz sıcaklığı.
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 31 Ağustos 2020 #35 Nasıl bir termal macunmuş, maşallah.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #36 297689 dedi: Şu an düzelttim kalem ucuyla. Ben bunu nasıl ayıracağım? Stresten tüm yorumları okuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapacağınız tek şey kenarlarından yavaşça sağ sol hareketleriyle ayırmanız zor bir şey değil bu.
297689 dedi: Şu an düzelttim kalem ucuyla. Ben bunu nasıl ayıracağım? Stresten tüm yorumları okuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapacağınız tek şey kenarlarından yavaşça sağ sol hareketleriyle ayırmanız zor bir şey değil bu.
M mirzaoqlu Centipat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 85 31 Ağustos 2020 #37 İşlemcinin yanında gelen macun berbat.
Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 2 Çözümler 5 31 Ağustos 2020 #38 FalconPaw dedi: Önce oyun oynayıp sisteme 70 derece yapınca rahatlıkla çıkar tahminimce. Genişletmek için tıkla... Şuan çıkarmama gerek yok ancak bir gün gerekirse dediğiniz gibi çıkarmadan önce işlemciyi testlerde ağlatmayı düşünüyorum. 297689 dedi: Şu an düzelttim kalem ucuyla. Ben bunu nasıl ayıracağım? Stresten tüm yorumları okuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi fandan tutarak sokete geri oturt ve Prime 95 Small testi açarak işlemciyi ağlat. 10 dakika testte kaldıktan sonra testten direk çıkarıp bilgisayarı kapat ve soğumadan fanı sök.
FalconPaw dedi: Önce oyun oynayıp sisteme 70 derece yapınca rahatlıkla çıkar tahminimce. Genişletmek için tıkla... Şuan çıkarmama gerek yok ancak bir gün gerekirse dediğiniz gibi çıkarmadan önce işlemciyi testlerde ağlatmayı düşünüyorum. 297689 dedi: Şu an düzelttim kalem ucuyla. Ben bunu nasıl ayıracağım? Stresten tüm yorumları okuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi fandan tutarak sokete geri oturt ve Prime 95 Small testi açarak işlemciyi ağlat. 10 dakika testte kaldıktan sonra testten direk çıkarıp bilgisayarı kapat ve soğumadan fanı sök.
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 31 Ağustos 2020 #39 Hamza Ensar Sağlam dedi: İşlemciler neredeyse 130 dereceye kadar sağ kalabilir. Saç kurutma makinesı o kadar çıkarmaz sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... Uzun süre tutarsa bir şey olurmu? Onuda söylemenizi tavsiye ederim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: İşlemciler neredeyse 130 dereceye kadar sağ kalabilir. Saç kurutma makinesı o kadar çıkarmaz sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... Uzun süre tutarsa bir şey olurmu? Onuda söylemenizi tavsiye ederim.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #40 OLDüyedir3 dedi: Uzun süre tutarsa bir şey olur mu? Onuda söylemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 5 dk yeterli. Macun katran değilya.
OLDüyedir3 dedi: Uzun süre tutarsa bir şey olur mu? Onuda söylemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 5 dk yeterli. Macun katran değilya.