Soğutucuyu çıkartırken işlemci pini yamuldu

talha1881

Centipat
Daha fazla  
Sogutucuyu sokerken islemciyle birlikte geldi. Anakart soketinde sorun yok gibi gözüküyor ama islemcideki pinlerden biri yamuldu. Nasıl geri duzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kere başıma geldi. İğne ve büyüteç ile ince iş çıkararak yaptım.

Gerçekten şu soğutucuyla işlemcinin gelmesinden nefret ediyorum. Bir ara başıma geldi böyle bir şey, korkudan aklım çıktı. Allahtan herhangi bir yamuklu yoktu, montajını yaptım sorunsuz açıldı.

Gerçekten şu soğutucuyla işlemcinin gelmesinden nefret ediyorum. Bir ara başıma geldi böyle bir şey, korkudan aklım çıktı. Allah'tan herhangi bir yamuklu yoktu, montajını yaptım sorunsuz açıldı.

Direkt çekince geliyor, bazen soket yuvası bile geldiği oluyor, kendimde çıkarma yöntemi geliştirdim ve böyle çıkarınca gelmiyor, pompa veya soğutucuyu direkt çekerek almayın, pompaya baskı uygulayıp sağ ve sola doğru hafifce döndürüyorum sonra zaten macun ayrılmış oluyor arasından

Bende bilginizi mixleyim. Bu olay genellikle soğuk bir ortamdayken oluyor. Klimanın karşısındayken yapıyordum macun donuyor.

Bende bilginizi mixleyim. Bu olay genellikle soğuk bir ortamdayken oluyor. Klimanın karşısındayken yapıyordum macun donuyor.

Bende de genellikle macun donuk halde oluyordu, macun akışkan iken normal çıkarınca geliyor zaten, donduğu zaman hafifce sağ sol ile rahat geliyordu, ama yine de AMD'nin pin yamulması Intel'in soket yamulmasında iyidir, eski sistemimde soket yamultmuştum ve düzeltirken daha da beter yapmıştım

Bende sağa sola doğru döndürerek çıkardım ama olmadı işte.

Tavsiyeler için teşekkürler önce iğneyle yamukluğu azaltıp daha sonra uçlu kalemle düzelttim şu an normal şekilde çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…