Gerçekten şu soğutucuyla işlemcinin gelmesinden nefret ediyorum. Bir ara başıma geldi böyle bir şey, korkudan aklım çıktı. Allah'tan herhangi bir yamuklu yoktu, montajını yaptım sorunsuz açıldı.
Bende bilginizi mixleyim. Bu olay genellikle soğuk bir ortamdayken oluyor. Klimanın karşısındayken yapıyordum macun donuyor.Direkt çekince geliyor, bazen soket yuvası bile geldiği oluyor, kendimde çıkarma yöntemi geliştirdim ve böyle çıkarınca gelmiyor, pompa veya soğutucuyu direkt çekerek almayın, pompaya baskı uygulayıp sağ ve sola doğru hafifce döndürüyorum sonra zaten macun ayrılmış oluyor arasından
Bende bilginizi mixleyim. Bu olay genellikle soğuk bir ortamdayken oluyor. Klimanın karşısındayken yapıyordum macun donuyor.
Direkt çekince geliyor, bazen soket yuvası bile geldiği oluyor, kendimde çıkarma yöntemi geliştirdim ve böyle çıkarınca gelmiyor, pompa veya soğutucuyu direkt çekerek almayın, pompaya baskı uygulayıp sağ ve sola doğru hafifce döndürüyorum sonra zaten macun ayrılmış oluyor arasından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.