Sohbet edelim

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 94
  • Görüntüleme 4.699
Ya evet, tam çıldırmalık. Sınavın yarısı artikeldi. Kalan yarısı da cümle kurmaydı. Almanca çok zor.

Almanca öğrenmeyi bu aralar merak etmeye başladım. 7 senedir Arapça görüyorum ve hala Arapça hakkında hiç r şey bilmiyorum. Hep aynı konular oluyor ama bir türlü öğrenemiyorum.

@Rexie Hocam, siz bu konularda bilgilisiniz. Bana duymaktan hoşlanacağım şeyler söyleyebilirsiniz.Abartabilirsiniz.

Cuma fotoğraf çekimimiz vardı. Saçımı toplamıştım. Kızın biri fısıldayarak "Saçın güzel olmuş." deyip kaçarcasına sınıfı terk etti. Neden?

Bir de ekran kartı fiyatları düşer mi sizce?

Estağfurullah. Hatta bunu sorabileceğiniz son kişilerden de olabilirim. Kızlardan gerçekten hiç anlamam. Onlardan birini ne tanıdım ne duydum. Aynı ortamlarda bulunmadım. Sizi mi kıracağım diye düşünerekten uzun uzun bir şeyler yazdım ama iç açıcı bir şeyler yazamadığım için vazgeçtim. Ekran kartı konusuna gelirsek bu aralar düşüyor. Devam eder mi bilmiyorum. Ama hislerim edeceğini söylüyor. Ekran kartı mı alacaksınız?

Estağfurullah. Hatta bunu sorabileceğiniz son kişilerden de olabilirim. Kızlardan gerçekten hiç anlamam. Onlardan birini ne tanıdım ne duydum. Aynı ortamlarda bulunmadım. Sizi mi kıracağım diye düşünerekten uzun uzun bir şeyler yazdım ama iç açıcı bir şeyler yazamadığım için vazgeçtim. Ekran kartı konusuna gelirsek bu aralar düşüyor. Devam eder mi bilmiyorum. Ama hislerim edeceğini söylüyor. Ekran kartı mı alacaksınız?
LGS sonrası için pederle anlaşmamız var da.

Belli bir bütçe verdiler. Şu an 6600 ve ikinci el 3600 alınıyor bütçeyle. Düşecek diye beklerken fırlarsa 6500 XT'ye razı kalmam gerekir diye korkuyorum biraz.
Ben de sınavlardan sonra yeni kasa+T6 Ultra kitleyebilirim :)
Yaş kaç hocam sizin?
6. sınıf. Çok iyi değilim ama sınıfın en iyisiyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı