Şok ininal karta para yatırma

Evet uygulamasının baştan aşağı sorunlu olduğunu saymazsak, para çekemediğini saymazsak güzel evet siyah kart falan.
Doğrusu benim işime yetiyor para yatıracağım zaman Teknosa'dan yatırıyordum Mayıs ayının sonuna kadar ücretsizdi, bu sıralarda Akbank ATM'sinden yatırıyorum (ücretsiz), Sadece aylık 2 lira kart aidatı kesiyor, bu benim için birşey değil. zaten o 2 lira kart aidati olmasa adamlar nasıl kar edecek ?
Para çekimi yapan kişilerde banka kartına gönderir, banka kartından çeker.

Doğrusu benim işime yetiyor para yatıracağım zaman Teknosa'dan yatırıyordum mayıs ayının sonuna kadar ücretsizdi, bu sıralarda Akbank ATM'sinden yatırıyorum (ücretsiz), sadece aylık 2 lira kart aidatı kesiyor, bu benim için bir şey değil. Zaten o 2 lira kart aidati olmasa adamlar nasıl kar edecek?
Para çekimi yapan kişilerde banka kartına gönderir, banka kartından çeker.

ATM'den nasıl yatırıyorsun?

Papara adlı kartında pek iyi bir yönü yok yani kartın zaten eve gelmesi 1-2 ay sürüyor, ilk 5 , ilk 10 işleme ücretsiz diyorlar onlarda aynı mantıkla ilerliyorlar kendileri kar ediyorlar ancak bizim Türk Çocukları (ücretsiz) kelimesini duyunca bu karta yöneliyor nedense....

Şurda şu olayı tartışmak bile mesnetsiz. Papara gibi nimet kart varken ininal kullanan bilmiyorum yani.
Papara adlı kartında pek iyi bir yönü yok yani kartın zaten eve gelmesi 1-2 ay sürüyor, ilk 5, ilk 10 işleme ücretsiz diyorlar onlarda aynı mantıkla ilerliyorlar kendileri kar ediyorlar ancak bizim Türk çocukları (ücretsiz) kelimesini duyunca bu karta yöneliyor nedense...

Açıkçası 4 adet çok büyük bankaların kartlarını kullanıyorum. Hiç birisi Papara kadar işime yaramıyor. Hayatımda kullandığım en avantajlı kart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı