Şok Markette iş deneyimim

Çok güzel özetlemişsiniz.

Usta nasıl almıyolar ya. Lise mezunu olmadığın için mi reddediliyosun hep?
Galiba ondan bilmiyorum. Kurumsal yerler öyle hep.

Son düzenleme:

Maaş tam olarak ne kadar yattı acaba söyleyebilir misiniz?

Peki sizce çalışılır mı hocam? 3-4 ayda olsa.

Hocam yok çalışmayın vallahi burnunuzdan getiriyorlar. Hepsi birbirinden sinir bozucu, eğer çalışacaksanız Migros tansaş (şu an var mı bilmiyorum ama) Carrefour file market gibi yerlerde çalışın daha iyi yemin ediyorum, bölge sorumlusu beni 15'ine kadar işten çıkarmayacakmış. Primi alıp ayrılacağım işten. Bu arada yıldız holding vergi vermiyormuş.

Maaş tam olarak ne kadar yattı acaba söyleyebilir misiniz?

17.002+3.500 yemek bir de Win bakiyesi var 3 ayda 1 yatıyor 500 lira bir de ayın 15'inde prim yatıyor o da 1,5-2 lira.

İstifa günüm bir de ayın 8'i değil 15'i oldu.

hocam ben 2.5 hafta önce görüşmelere gittim ve olumlu yanıt aldım evrak ve belgeleri teslim ettim sözleşme imzaladım ve bana gmaile gönderdikleri soruları çözdüm 2 hafta oldu ne aradılar ne sordular yazdıgım zaman da aldıgım cevapta şu insan kaynakları haber verecek girişlerin açılmasını bekliyoruz dediler sizce ne yapmalıyım?

Hocam şimdi şöyle oluyor, SGK tescil dökümünü kontrol edin orada işe giriş -çıkış tarihleriniz yazıyor. Oradaki tarihe kadar sizi ararlar.

Hocam şimdi şöyle oluyor, SGK tescil dökümünü kontrol edin orada işe giriş -çıkış tarihleriniz yazıyor. Oradaki tarihe kadar sizi ararlar.
reis şimdi sgk tescil dökümüne baksam gözükür mü yani daha başlamadım işe bunu söylüyolar sadece

reis baktım şokla alakalı hiç birşey yok

reis sizde insan kaynaklarının numarası veya nasıl öğrenebilirim bir bilginiz var mıdır 1 ayı bulmasını istemiyorum

Yok hayır orada işe giriş tarihi yazması lazım isterseniz 08502211100 numarasıyla mesai saatleri içerisinde görüşebilirsiniz.

Yok hayır orada işe giriş tarihi yazması lazım isterseniz 08502211100 numarasıyla mesai saatleri içerisinde görüşebilirsiniz.
Reis şöyle durum var ben işte evrak teslim ettim olumlu geçtiğini söylediler evrakları tamamlayıp Teslim ettim 2 haftadır ses seda yok istedikleri sınavı da yaptım sizce 1 ayı bulmaz dimj

Verdiğiniz numara kimin bu arada reis

Şok market insan kaynakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…