barisakarsu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Çok güzel özetlemişsiniz.Kendisi yerine ben cevap vereyim, çalışılmaz. Köle değilsin. Etrafındakilerin "Git de hayatı öğren, tecrübe edin! " gibi boş laflarına kanma. Hayat köleliği tecrübe etmek için çok kısa. Ne olursa olsun daha iyi bir iş aramaya devam et. Yurtdışında 45 saati geçtiğin anda mesai hesabına yatırılıyorken bizde 72 saat çalıştırıp bir de üstüne mobbing uygularlar. Rezaletten başka şey değil. İş ahlakından çok uzak bir toplumuz maalesef. Bana kalırsakalırsa en mantıklısı işverenin altında en az süre çalışarak bir an önce kendi işinizi kurmaya çalışmanızdır. Gidin kendi işinizde asgari ücretin yarısını kazanın. Olsun, en azından psikolojiniz bozulmaz. Ya da memur olmaya bakılır bu ülkede. Özel sektör çekilecek çile değil. Yazılım mühendislerine bile junior muamelesi yaparak full time çalıştırıp part time maaşı veriliyor. Yazık, gerçekten çok yazık.
Yazarken biraz sinirli yazmışım. Ne yapayım? Sinirlenmeden duramıyor insan.
Galiba ondan bilmiyorum. Kurumsal yerler öyle hep.Usta nasıl almıyolar ya. Lise mezunu olmadığın için mi reddediliyosun hep?
Son düzenleme: