Şok Markette iş deneyimim

Bu Şok adı değişmeli! İsim verelim desem ben GIDA market olarak değişim yapardım. Bölge müdürünün de amiri var,gerekirse merkeze internetten o amire suç varsa yazılabilir.

Reis kolay gelsin yarın işe başlıyorum sence zor mu şok kolay mı biraz bilgi almak isterim ve bana şunu dediler öyle istifa etmek yok haberin olsun dediler.

Hayırlı uğurlu olsun hocam eğer müdürle, yardımcısıyla, bölge sorumlusuyla iyi geçinirsen seni sahiplenirler. Sayım harici pek zor değil tekrardan hayırlı olsun.

Sahiplenirler derken yani sizinle iyi olurlar, hatalarınızda yardımcı olurlar.

Abi birşey sorcam açık çıktı diyelim kasadan maaştan mi kesiyolar yoksa bişi oluyor mu

Reis yazamadım dün işte kasadaydım cıktım acık var mı dedim bir şey demedi dedim varsa vereyim dedi elden almak yasak dedi maaştan mı kesiyorlar yoksa müdürler hesaba katmamaya mı çalışır

reis

Son düzenleme:

Defter var kasa defteri oraya yazıyorlar. Maaştan keserler ama o gün mağazada çalışan personel sayısına bölünüyor açık tutarı.

Defter var kasa defteri oraya yazıyorlar. Maaştan keserler ama o gün mağazada çalışan personel sayısına bölünüyor açık tutarı.

Reis işte söyle diyeyim bugün ben kasadaydım kadın dedi direk cıkabilirsin dedi normalde belli etmemeye calısırlar dedi bir tanıdıgım kasa açılışı müdür yardımcısı kapanışı benim kodumdan yaptı yani benden kesilmez değil mi onu merak ettim

İşte sabah 2 kişi akşam 2 kişiydik 4 ümüzden kesilir mi simdi yoksa 2 mizden mi?

Kapanış esnasındaki 2 kişiden kesilir.

Kapanış esnasındaki 2 kişiden kesilir.
anladım reis mesela bizde 1 kasa var ve o kasa da bazen benim bazen başkasının adına açılıyo sonda yani sadece benden mi kesilir bu durum benden kesilirse gerçekten adaletsiz olur ama fazlam cıkıyor cok sükür

2 gündür fazlam cıkmış öyle söylediler 2 gün önce 10 dün 6 tl

O zaman sıkıntı yok hocam sadece dediğim gibi marketteki bulunan kişi sayısına bölünüyor açık ama tabii maaştan düşerler açığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…